Μυστικά για να διακοσμήσεις το σπίτι σου σαν να ήσουν διακοσμητής!

Υπάρχουν μυστικά που κάνουν το σπίτι σου να μοιάζει σα να το έχει διακοσμήσει επαγγελματίας; Δες τι θα σου αποκαλύψουμε!

Πρώτα απ’ όλα αναζήτησε την πηγή της έμπνευσής σου στο διαδίκτυο! Υπάρχουν δεκάδες σελίδες και περιοδικά που θα σου δώσουν ιδέες αλλά και εικόνες για το πώς να διακοσμήσεις ένα χώρο, με απλό τρόπο, κάτι που κάνουμε για σένα και στο TLIFE!


Ανάμιξε χρώματα και υφάσματα για να πείσεις ότι ένας επαγγελματίας μπήκε στο χώρο σου, όπως εδώ όπου ο μονόχρωμος καναπές συνδυάζεται με πολυθρόνες με έντονα σχέδια και μαξιλάρια εμπριμέ.


Τα λουλούδια, ένα στρωμένο τραπέζι, δύο μεγάλες επιτραπέζιες λάμπες και ένα παράξενο φωτιστικό κάνουν αυτή την τραπεζαρία να δείχνει σαν δουλειά επαγγελματία διακοσμητή.


Χρησιμοποιήσε διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος για να κάνεις τον ιδανικό συνδυασμό σε έπιπλα και τοίχους στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα, όπως εδώ έχουν χρησιμοποιηθεί διάφοροι τόνοι του γκρι.


Παίξε με 3 χρώματα για να διακοσμήσεις το χώρο σου. Εδώ το βασικό χρώμα είναι το λευκό, το δευτερεύον το ροζ και το τρίτο χρώμα είναι το τιρκουάζ που έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια διακοσμητικά είδη.


Βάλε διαφορετικά υφάσματα στο χώρο σου. Εδώ έχουν χρησιμοποιηθεί δέρμα, βαμβάκι, μετάξι, σουέντ για να δώσουν αυτό το αποτέλεσμα.


Χρησιμοποίησε καλάθια, δίσκους και μπολ για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου όπως εδώ.


Η επιλογή ενός ωραίου και πρωτότυπου φωτιστικού μπορεί να δώσει ύφος στο χώρο σου.

Read More

And More