Διακοσμητικά από… δομικά υλικά που “κλέβουν” την παράσταση

Αν έχεις μια σχετικά μικρή σχέση με τις κατασκευαστικές διαδικασίες, τότε ίσως να γνωρίζεις το υλικό corian. Αν όχι (πολύ λογικό), τότε ήρθε η ώρα να το γνωρίσεις! Διότι το corian είναι η “επανάσταση” στο χώρο της… κουζίνας. Ένα υλικό που μπορεί να μεταμορφωθεί με ποικίλους τρόπους και να επενδύσει νεροχύτες και πάγκους, παίρνοντας το σχήμα και το μέγεθος που θέλεις, και δίνοντας μοναδικά αισθητικά αποτελέσματα. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο λόγος που θα μας απασχολήσει στο σημερινό άρθρο, αλλά ο τρόπος που ο Αμερικανός designer Justin Bailey κατάφερε να χειριστεί το ανθεκτικό και αισθητικά άψογο υλικό για να δημιουργήσει τη σειρά διακοσμητικών Lucid Series!

Ο νεαρός σχεδιαστής δημιούργησε τη νέα συλλογή του, εκμεταλλευόμενος τις μοναδικές ιδιότητες του “επαναστατικού” υλικού για να… πλάσει τα minimal και κατάλευκα διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι! Το αποτέλεσμα είναι ένα βάζο, ένα κηροπήγιο και ένας δίσκος που οι λιτές και φαινομενικά εύκαμπτες γραμμές τους “κλέβουν” τις εντυπώσεις!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην ολοκαίνουρια σειρά Lucid Series του Justin Bailey που “αποθεώνει” το μινιμαλισμό!

Read More

And More