Εκπτώσεις έως -50% και super καλοκαιρινά δώρα από τα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της KENTIA φέτος το καλοκαίρι, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του να απολαύσουν τις αγορές τους σε αγαπημένα τους είδη μέχρι και στη Μισή Τιμή! και παράλληλα να διεκδικήσουν πολύ μεγάλα δώρα.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες KENTIA:

-Ο πρώτος είναι η συμμετοχή σας στον μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό έως τις 20/7/2016, όπου 5 τυχεροί κερδίζουν από ένα μοναδικό σετ λευκών ειδών.
Συγκεκριμένα:
1ο Δώρο: Ολοκληρωμένο σετ αποτελούμενο από Σετ σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβερτόριο, πικέ κουβέρτα και πετσέτες, συνολικής αξίας 500 €
2ο Δώρο: Ολοκληρωμένο σετ αποτελούμενο από Σετ σεντόνια, μαξιλαροθήκες, κουβέρτα, πετσέτες και μπουρνούζια, συνολικής αξίας 320 €
3ο Δώρο: Ολοκληρωμένο σετ μπάνιου με πετσέτες θαλάσσης, τσάντα θάλασσας και σετ μπουρνούζια συνολικής αξίας 230 €
4ο Δώρο: Ολοκληρωμένο σετ σεντόνια και μαξιλαροθήκες, συνολικής αξίας 150 €
5ο Δώρο: Σετ μπουρνούζια, συνολικής αξίας 130 €
Δηλώστε κατευθείαν την συμμετοχή σας πατώντας εδώ

-Ακόμα και αν δεν είστε ένας από τους 5 τυχερούς μπορείτε να επωφεληθείτε έως το τέλος των καλοκαιρινών εκπτώσεων, μειωμένες τιμές έως και -50% σε όλη τη συλλογή! Η μέρα έναρξης των εκπτώσεων είναι η Δευτέρα 11/7/2016.

3 λόγοι για να επιλέξετε ΚΕΝΤΙΑ για τις αγορές σας!

1. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από 100% βαμβακερά υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και ύφανσης, σε πρωτότυπα σχέδια ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.

2. Τη βρίσκετε σε περισσότερα από 200 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

3. Προσφέρει αποδεδειγμένα την καλύτερη ποιότητα λευκών ειδών για όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμα και για το βρεφικό δωμάτιο, προσδίδοντας αξία στην επιλογή σας.

Καλές αγορές!

Read More

And More