Έπιπλα με… άρωμα Καραϊβικής για ένα ξεχωριστό καλοκαίρι

Τώρα που το καλοκαίρι έχει αρχίσει να δείχνει τα… δόντια του και οι θερμοκρασίες να χτυπάνε κόκκινο, είναι σίγουρο πως έχεις ανάγκη μια δροσερή νότα στο σπίτι σου! Και τι καλύτερο από μια σειρά ΥΠΕΡχρωματιστών επίπλων για το μπαλκόνι και τον κήπο σου; Γι’ αυτό και ο μεγάλος designer Sebastian Herkner αποφάσισε να συνεργαστεί με τη γερμανική εταιρεία ames και να δημιουργήσει την colourful συλλογή επίπλων για εξωτερικούς χώρους με την τροπική ονομασία CARIBE! Απίθανα χρώματα και μοναδικοί συνδυασμοί είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας σειράς καλοκαιρινών επίπλων, που ήρθε να δώσει μια ανάσα δροσιάς στις καυτές ημέρες που έχουμε μπροστά μας!

Ο μεταλλικός σκελετός των επίπλων είναι καλυμμένος με ματ φινίρισμα διαφόρων αποχρώσεων, ενώ η ιδιαίτερη πλέξη των επιφανειών έχει γίνει με την πατροπαράδοτη μέθοδο momposino με “καταγωγή” από τα καραϊβικά παράλια της Κολομβίας, καθιστώντας τα έπιπλα τα πιο εξωτικά design items που έχεις δει! Πολυθρόνες, καναπέδες, συστήματα καθισμάτων, side tables, coffee tables και τραπεζαρίες είναι τα είδη που λανσάρονται στην πολύχρωμη συλλογή CARIBE και μπορείς επιτέλους να γιορτάσεις το καλοκαίρι μαζί τους!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τα φανταστικά σχέδια της συλλογής επίπλων εξωτερικού χώρου CARIBE!

Read More

And More