H καλύτερη τροφή για τον σκύλο σου είναι.. ελληνική!

Εάν έχεις τετράποδο “παιδί”-όπως τα λέω εγώ- θα με καταλάβεις: η επιλογή της σωστής ξηράς τροφής είναι… πονοκέφαλος! Μπαίνεις σε ένα petshop και άλλες συσκευασίες είναι μικρές συσκευασίες για να μπορούμε να τις μεταφέρουμε αλλά ακριβές, άλλες πάλι είναι πιο μεγάλες αλλά μας δυσκολεύει η μεταφορά τους. Και αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα! Θέλουμε να είναι καλής ποιότητας, φυσικά, διότι ο σκύλος είναι μέλος της οικογένειας και πρέπει να φροντίζουμε για την υγεία του, οπότε και το κόστος ανεβαίνει και πάλι.

Μια καλής ποιότητας τροφή σε μεγάλη συσκευασία φτάνει μέχρι και τα 60 ευρώ! Πώς, λοιπόν θα πετύχεις να βρεις μια καλής ποιότητας τροφή χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία;

Ψάξαμε και βρήκαμε την πιο ιδανική value-for-money Premium ξηρά τροφή για σκύλους! Και λέγεται Mojestik! Και σου απαριθμώ τα πλεονεκτήματά της:

1. Παράγεται στην Ελλάδα
2. Η διανομή γίνεται απευθείας από την ίδια την εταιρία που την παρασκευάζει και παρέχει δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Κάνοντας απευθείας τη διανομή από την παραγωγή στους πελάτες, η εταιρία παρέχει premium ποιότητας τροφή σε ανταγωνιστική τιμή χωρίς να υπάρχουν ενδιάμεσοι μεταπωλητές.
3. Οι συσκευασίες είναι εσωτερικά χωρισμένες σε μικρότερες των 5 κιλών για να μπορείς να τις μεταφέρεις όπου θέλεις και-το βασικότερο!- να μην παθαίνεις αυτό που παθαίνω κι εγώ, να ξεραίνονται οι κροκέτες από την επαφή τους με τον αέρα και ο σκύλος να μην τις τρώει!
4. Μπαίνοντας στο site της εταιρίας (www.mojestik.gr) έχεις τη δυνατότητα να γίνεις συνδρομητής και έτσι να κερδίσεις το πλεονέκτημα ακόμη καλύτερης τιμής.
5. Αν γίνεις συνδρομητής, η εταιρεία σου παρέχει την ευκολία να μην χρειάζεται να σκέφτεσαι πότε τελειώνει η τροφή του σκύλου σου, καθώς σε ενημερώνει η Mojestik όταν χρειάζεσαι νέα συσκευασία!
6. Με τιμές που ξεκινάνε από 23.99 ευρώ, είναι η τροφή Mojestik είναι η καλύτερη δυνατή λύση!

Η αναζήτηση για μια καλής ποιότητας τροφή η οποία δεν θα σου κοστίζει πολύ τελείωσε! Με τη Mojestik θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τον μικρό σου φίλο χορτασμένο και υγιή! Ξέχνα, λοιπόν, την έγνοια της αγοράς τροφής και επικεντρώσου αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι και στις βόλτες με τον σκύλο σου.

Μπες στο www.mojestik.gr και διάλεξε την κατάλληλη τροφή για τον αγαπημένο σου σκύλο.
Άφησε τα υπόλοιπα στην Mojestik και θα έχεις την τροφή στην πόρτα σου με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Read More

And More