Home Connect. Το σπίτι σου, σε μία εφαρμογή!

Εσύ, το millennial girl, που κάθε μέρα είσαι on the go, τι θα ευχόσουν πιο πολύ; Να μπορούσες να τηλεμεταφερθείς; Να είσαι σε πολλά μέρη ταυτόχρονα; Ή μήπως οι δουλειές του σπιτιού να γίνονται από μόνες τους; Για τα δύο πρώτα, οι επιστήμονες ακόμη το ψάχνουν… Όμως για την τρίτη ευχή, που είναι βαθιά επιθυμία πολλών γυναικών, να σου πούμε ότι τώρα γίνεται πραγματικότητα! Ναι, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μόλις προσγειώθηκε στον πλανήτη Γη, η τεχνολογία Home Connect από την Siemens, που θα σου λύσει κυριολεκτικά τα χέρια.

Πλέον δεν χρειάζεται να είσαι σπίτι για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού… Γιατί με την εφαρμογή Home Connect μπορείς να τις κάνεις από το κινητό σου! Ξέχνα τις shopping lists και το χρόνο που σπαταλούσες για να τις φτιάξεις. Τώρα μπορείς να δεις το εσωτερικό του ψυγείου, ενώ κάνεις τα ψώνια σου στο supermarket και έτσι να είσαι πάντα σίγουρη ότι θα ψωνίσεις μόνο ότι πραγματικά χρειάζεσαι.

Επίσης μπορείς να προθερμάνεις το φούρνο από το smartphone, ενώ πλησιάζεις στο σπίτι και να κερδίσεις ακόμη περισσότερο χρόνο. Και για εσένα που δεν είσαι δεινή μαγείρισσα, μπορείς να επιλέξεις τη συνταγή που θέλεις να φτιάξεις και ο φούρνος θα ορίσει τις ιδανικές ρυθμίσεις από μόνος του. Ακόμη και το πλύσιμο των ρούχων γίνεται διασκέδαση. Γιατί μόλις φορτώσεις τα ρούχα, το πλυντήριο ανιχνεύει το βάρος και επιλέγει το ιδανικό πρόγραμμα πλύσης. Αν είσαι έξω, μπορείς να ενεργοποιήσεις το πλυντήριο από το smartphone και θα λάβεις ειδοποίηση αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η πλύση.

Η νέα εποχή είναι εδώ και η πρωτοποριακή τεχνολογία της Siemens έρχεται για να κάνει την καθημερινότητά σου απίστευτα εύκολη. Τώρα οι δουλειές του σπιτιού γίνονται από μόνες τους, για να έχεις περισσότερο χρόνο να κάνεις ό,τι πραγματικά αγαπάς!

Read More

And More