Η AEG σε περιμένει στο πιο spring urban party της χρονιάς!

Αναρωτιέσαι πότε γίνεται το πιο ανοιξιάτικο πάρτι της χρονιάς; Η απάντηση είναι απλή: όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους το πιο “φρέσκο” concept store της πόλης με την κορυφαία εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών! Μάλιστα! Καλά κατάλαβες! Το ANAMESA x AEG Friday Fashion Party ετοιμάζεται να σε… απογειώσει την Παρασκευή 19 Μαΐου στο πιο spring urban party που έγινε ποτέ, ενώ σου κάνει δώρο το iconic πλυντήριο της AEG!

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το ANAMESA concept store είναι το super cool και hip fashion και design κατάστημα της Αθήνας! Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης, τα τελευταία χρόνια μας γεμίζει έμπνευση μέσα από τις πιο καινοτόμες δημιουργίες που “φιλοξενεί”. “Chic with a twist” είναι μάλλον ο καλύτερος χαρακτηρισμός που περιγράφει τα φανταστικά ρούχα και διακοσμητικά αντικείμενα που μπορείς να βρεις στο ANAMESA! Σε αυτή, λοιπόν, τη μοναδική συνεργασία με την AEG ετοιμάσου να παρασυρθείς σε μια δύνη συναρπαστικών εκπλήξεων με μπόλικη μουσική, δροσερά drinks, εκλεπτυσμένες γεύσεις και φυσικά πολλή- πολλή μόδα εμπνευσμένη από το εμβληματικό και “best seller” πλυντήριο της AEG!

Από νωρίς το πρωί μπορείς να κάνεις το… απαραίτητο shopping και να πάρεις custom συμβουλές από τους ειδικούς του ANAMESA, ενώ οι στιλάτες πύλες του ANAMESA x AEG Friday Fashion Party ανοίγουν στις 18.00 με μια σειρά από εκδηλώσεις! Music performance by Nikki Ximeri εμπνευσμένη από τα eco- friendly υφάσματα του καλοκαιριού, doodling drawing με laundry inspired looks πάνω σε 50 limited shopper bags από τον artist Philippos Theodorides τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις ως δώρο, smart drinks by Chartreuse Caféteria-Bar, finger food summer bar by Los Loros Arepas & Empanadas με τα πιο hi tech yummy bites και φυσικά η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς που δεν είναι άλλη από την αποκλειστική κλήρωση του premium και best seller πλυντηρίου της AEG, που θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα υπερτυχερός με μόνη πρoϋπόθεση την ενθουσιώδη συμμετοχή και παρουσία του στο party.

#BePartOfIt

ANAMESA x AEG Friday Fashion Party
@ANAMESA concept store
Παρασκευή 19 Μαΐου, 18:00
Νίκης 24, Σύνταγμα

Ετικέτες

Read More

And More