Η γιορτινή διακόσμηση του Noel είναι ένα λευκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Είναι απίθανο να έχεις κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης και να μην έχεις περάσει για ένα after work drink από το Noel! Και ακόμη πιο απίθανο είναι να μην έχεις ανακαλύψει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του, που κάθε χρόνο γίνεται το απόλυτο talk of the town! Και φέτος, λοιπόν, το αγαπημένο bar της οδού Κολοκοτρώνη φοράει τα… γιορτινά του, τιμά το όνομά του και μας προσκαλεί να απολαύσουμε από κοντά ένα interior design βγαλμένο από τον κόσμο των ονείρων!

Όλο το βράδυ τα αγαπημένα noelves ανέβαιναν, κατέβαιναν, κρεμούσαν, δούλευαν, για να στήσουν το πιο χριστουγεννιάτικο και παραμυθένιο σκηνικό της πόλης.

Το Noel έβαλε και επίσημα, λοιπόν, τα “γιορτινά” του κι έφερε τα πρώτα χριστουγεννιάτικα χιόνια στο κέντρο της Αθήνας. Η αγαπημένη στοά έχει μετατραπεί σε ένα κάτασπρο παραμυθένιο δάσος! Χιλιάδες μαγικές νιφάδες προσγειώθηκαν στην οδό Κολοκοτρώνη, μεταμορφώνοντας ξανά το αγαπημένο bar-restaurant σε κινηματογραφικό σκηνικό. Την εορταστική εικόνα ολοκληρώνουν κρύσταλλα, αστραφτερά λουλούδια και ζαβολιάρηδες καλικάντζαροι, έτοιμοι να παίξουν μαζί μας και να επιτεθούν στα cocktail μας, οπότε προσοχή!

Η επιμέλεια της διακόσμησης φέρει και αυτή τη φορά την υπογραφή της συνιδιοκτήτριας του Noel, Φανής Σπυριδάκη.
Ας απολαύσουμε τα πιο dreamy white Christmas της Αθήνας στο πιο μαγικό σκηνικό.

#snoel

Read More

And More