Η κουζίνα των ονείρων μου είναι… τέλεια!

Σήμερα θα σου μιλήσω για ονειρεμένες κουζίνες. Όχι, όμως, οποιεσδήποτε κουζίνες! Θα σου μιλήσω για την κουζίνα των ονείρων μου, για την τέλεια κουζίνα που είναι πλήρως λειτουργική, ντιζαϊνάτη, πρακτικότατη και φυσικά έχει state-of-art συσκευές γιατί ο κόσμος εξελίσσεται και οι συσκευές πλέον είναι κομμένες και ραμμένες στα δικά μας μέτρα! Και έχω εμμονή με τις συσκευές και μεγάλο απωθημένο με τα ψυγεία!

Η κουζίνα των ονείρων μου έχει το πιο προχωρημένο και trendy χρώμα, είναι… μαύρη! Όχι, μην πανικοβάλλεσαι! Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες το μαύρο είναι ένα πολύ μοντέρνο χρώμα αρκεί να ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις!

Και μέσα σε μια μαύρη κουζίνα πάντα ονειρευόμουν ένα δίπορτο ψυγείο με γυαλιστερή inox επιφάνεια, γιατί η άνεση και το στιλ παίζουν ρόλο!

Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε ψυγείο! Το ψυγείο των ονείρων μου που ταιριάζει με την κουζίνα των ονείρων μου θέλω να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

  • Πρώτα από όλα θέλω να είναι φιλικό στο περιβάλλον, δηλαδή να μην καίει πολλή ενέργεια.
  • Δεύτερον θέλω να διατηρεί όλα μου τα λαχανικά φρέσκα σαν να τα αγόρασα εκείνη τη στιγμή γιατί στις μέρες μας δεν πετάμε τίποτα!
  • Τρίτον κάθε φορά που θέλω να πάρω κάτι μικρό από το ψυγείο ή αυτά που χρησιμοποιώ συνέχεια όπως νερό ή γάλα δεν θέλω να χρειάζεται να ανοίξω όλο το ψυγείο και να χάνεται η ψύξη του!
  • Τέταρτον θέλω να έχει άψογη εμφάνιση να είναι τεράστιο και δίπορτο!

Πιστεύεις ότι ζητάω πολλά; Όχι! Θέλω #ΜeresGematesEnergeia, δηλαδή τεχνολογίες που να μου εξοικονομούν χρήματα αλλά παράλληλα να φροντίζουν για την άνεσή μου και την αισθητική μου! Γελάς ίσως γιατί δεν υπάρχει τέτοιο ψυγείο; Η φωτογραφία που θα σου δείξω θα σε πείσει!

Κοιτάς το Νέο Ψυγείο Ντουλάπα Side by Side GSJ960PZBV της LG που αποδεικνύει ότι όταν θέλεις κάτι η τεχνολογία στο προσφέρει! Με τεράστια χωρητικότητα 601 λίτρων, μπορείς να χωρέσεις ό,τι θέλεις!

Το ψυγείο αυτό θα σου χαρίσει πραγματικά #ΜeresGematesEnergeia χάρη σε μερικές απίθανες λειτουργίες που θα λατρέψεις και μία από αυτές είναι η λειτουργία Moist Balance Crisper™. Η υπερβολική υγρασία από τα τρόφιμα εξατμίζεται και στη συνέχεια συγκεντρώνεται στο πλέγμα αντί για τα τρόφιμά σου, διατηρώντας έτσι τη σωστή ισορροπία υγρασίας στο συρτάρι. Τι σημαίνει αυτό;

Όταν αγοράζεις φρέσκα λαχανικά και φρούτα αυτά “αναπνέουν” όπως λέμε, και παράγουν υδρατμούς που όταν συγκεντρώνονται στο συρτάρι του ψυγείου τα κάνουν να μουχλιάζουν και να χαλάνε πιο εύκολα. Με τη λειτουργία Moist Balance Crisper™ αυτό δεν θα συμβεί! Έτσι εξοικονομείς χρήματα και ενέργεια!

Αλλά το πιο ωραίο χαρακτηριστικό που έχει αυτό το ψυγείο είναι οι διπλές πόρτες!!! Ναι ναι! Είναι η πρωτοποριακή λειτουργία Door-In-Door™, το έξυπνα σχεδιασμένο σύστημα πόρτας διπλής στρώσης για να έχεις γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα που χρησιμοποιείς περισσότερο. Αυτή η διπλή πόρτα σου επιτρέπει να εντοπίζεις γρήγορα και να φτάνεις τα αγαπημένα σου σνακ και τα τρόφιμα χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις στα ράφια! Χἀρη στο αναβαθμισμένο, λεπτό πλαίσιο Door-in-Door™ εξασφαλίζεις 9% περισσότερο χώρο στο εσωτερικό και με τα επιπλέον ράφια, μπορείς να διατηρείς εύκολα οργανωμένο το ψυγείο σου, ενώ πετυχαίνεις μικρότερες απώλειες ψυχρού αέρα έως 46,5.%*

Και πες μου, με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα γίνει και η δική σου ονειρεμένη κουζίνα;

Read More

And More