Ψυγεία Pitsos: Χωρούν όλη σας τη φροντίδα!

Καθημερινά έχουμε ένα πρόγραμμα ιδιαιτέρως φορτωμένο με υποχρεώσεις και δραστηριότητες. Θέλουμε να περνάμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, να είμαστε άψογες στη δουλειά μας και να διατηρούμαστε σε φόρμα. Μα πάνω απ’ όλα, θέλουμε να φροντίζουμε την οικογένειά μας, προσφέροντας καθημερινά σπιτικό φαγητό, μαγειρεμένο με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά.

Επειδή λοιπόν ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, είναι αδύνατον να πηγαίνουμε συνέχεια στο supermarket. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ένα ψυγείο με μεγάλη χωρητικότητα, που διατηρεί όλα τα τρόφιμά μας φρέσκα για περισσότερο. Για να μπορούμε να μαγειρεύουμε με ολόφρεσκα υλικά, πλούσια σε βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και γεύση… χρειαζόμαστε ένα ψυγείο Pitsos!

ψυγεία Pitsos διαθέτουν πολλούς χώρους αποθήκευσης ειδικά σχεδιασμένους για να λειτουργούν τέλεια, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της Μεσογείου – ακόμη και όταν η θερμοκρασία δωματίου αγγίζει τους 43°C. Χάρη στο μοτέρ υψηλής τεχνολογίας και σε συνδυασμό με τους αισθητήρες που αντιλαμβάνονται τις μεταβολές θερμοκρασίας, τα ψυγεία Pitsos διατηρούν όλα μας τα τρόφιμα στις ιδανικές συνθήκες συντήρησης και ψύξης, καταναλώνοντας την ελάχιστη ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, ενώ παράλληλα εμείς γλιτώνουμε έξοδα.

Φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο!

Ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι να τρώμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, πλούσια σε βιταμίνες. Με μια σειρά πρωτοποριακών τεχνολογιών, τα ψυγεία Pitsos μας εγγυώνται φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο. Στο ειδικά σχεδιασμένο συρτάρι ExtraFresh, οι βιταμίνες και η γεύση των φρούτων και των λαχανικών διατηρούνται έως και για διπλάσιο χρονικό διάστημα.Το πρωτοποριακό συρτάρι αντιλαμβάνεται το βάρος των τροφίμων και προσαρμόζει τη θερμοκρασία αναλόγως.

Για τη συντήρηση ευπαθών τροφίμων όπως είναι το κρέας, το ψάρι, τα πουλερικά, αλλά και το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, η Pitsos δημιούργησε τη ζώνη ExtraCold: μια ειδικά διαμορφωμένη ζώνη εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας. Η ζώνη ExtraCold διαθέτει ένα μικρό άνοιγμα, από το οποίο εισέρχεται ο ψυχρός αέρας και στη συνέχεια εγκλωβίζεται στο εσωτερικό του. Με θερμοκρασία 2-3°C χαμηλότερη από την υπόλοιπη συντήρηση, ο μεταβολισμός των τροφίμων επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα να διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο.

Χάρη στην τεχνολογία Full No Frost, ο αέρας ανανεώνεται διαρκώς στο εσωτερικό του ψυγείου με αποτέλεσμα να διατηρείται η φυσική υγρασία των τροφίμων και να αφαιρείται η υγρασία που θα μπορούσε να μετατραπεί σε πάγο.
Με το πρωτοποριακό σύστημα Multi air Flow, ο ψυχρός αέρας διανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε γωνία του ψυγείου, για να διατηρούνται όλα τα τρόφιμα στην ιδανική θερμοκρασία, σε όποιο ράφι κι αν βρίσκονται.

Με τα ψυγεία Pitsos, υψηλής τεχνολογίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού, είμαστε σίγουροι ότι θα απολαμβάνουμε πάντα φρέσκα τρόφιμα, πλούσια σε βιταμίνες και γεύση – η τέλεια βάση για όλες τις συνταγές μας!

Είναι Pitsos. Είναι σπίτι.

Read More

And More