Τα notebooks που θα σε σώσουν από τη βαρεμάρα του γραφείου!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, εδώ στο γραφείο, τα κορίτσια ξεκινούν την αναζήτηση για το καλύτερο notebook ή την καλύτερη ατζέντα που θα τις συνοδεύσει την επόμενη χρονιά! Και ενώ εμείς μπορεί να κάναμε τις παραγγελίες μας και πλέον τα ευφάνταστα σημειωματάριά μας να είναι στα χέρια μας εδώ και μερικές εβδομάδες, περιμένοντας ευλαβικά να γραφτούν και να μουτζουρωθούν με κάθε δυνατό τρόπο, ωστόσο ακόμα υπάρχει χρόνος για τις… executive αγορές και μάλιστα μπορούν να γίνουν τα καλύτερα δώρα για τις γιορτές! Γι’ αυτό και η σημερινή πρόταση είναι μία από τις πιο δημιουργικές και ενδιαφέρουσες! Βλέπεις, τα ολοκαίνουριο σημειωματάρια που μόλις λάνσαρε η εταιρία γραφικής ύλης MOO σε συνεργασία με τον graphic designer, Timothy Goodman είναι ό,τι πιο φανταστικό σχεδιαστικά έχουμε δει τον τελευταίο καιρό!

Με έμπνευση από τα απύθμενα ανιαρά και συνήθως μακρόσυρτα meetings και τις οποιουδήποτε τύπου συσκέψεις που γίνονται σε καθημερινή βάση στα γραφεία, τα νέα statement notebooks ήρθαν να γίνουν το… αντίδοτο στη βαρεμάρα! Με την υπερφανταστική ονομασία “Meetings Kill Creativity”, τα σημειωματάρια με το μοναδικό σχεδιασμό και την παιχνιδιάρικη διάθεση, διαθέτουν στο εσωτερικού τους μια σειρά από εμπνευσμένα τσιτάτα, σχεδιαστικά μοτίβα που έχουν ως στόχο να σου αποσπάσουν την προσοχή τη στιγμή που αισθάνεσαι πως τα βλέφαρά σου βαραίνουν, ενώ 16 ολόκληρες σελίδες του υπόσχονται να διακόψουν τη νωχελικότητά σου, αφού το φωτεινό κίτρινο χρώμα τους είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα για κάθε ανώφελο meeting! Και όλα αυτά με στόχο να αναζωογονήσουν τη δημιουργικότητά σου και φυσικά να σε… ξυπνήσουν!

Για να δεις το εκπληκτικό design, που θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως διακοσμητικό στοιχείο σε κάθε γραφείο χάρη στα υπέροχα murals που το κοσμούν, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Read More

And More