Τα πιο ιδιαίτερα και νοσταλγικά παιδικά έπιπλα

Θυμάσαι τη μωρουδιακή κούνια σου που μεγαλώνοντας έγινε το παιδικό κρεβατάκι σου; Είχες κάποιο μικρότερο αδερφάκι που “κληρονόμησε” τα δικά σου λιλιπούτεια έπιπλα; Φαίνεται πως οι εποχές έχουν αλλάξει και αντικείμενα που κάποτε μπορεί να περνούσαν από γενιά σε γενιά και να θεωρούνταν ένα είδος… κειμηλίου, πλέον ανήκουν στο παρελθόν! Ευτυχώς, όμως, όχι ολοκληρωτικά! Γιατί μπορεί τα περισσότερα παιδικά έπιπλα που βλέπεις γύρω σου να μοιάζουν “μιας χρήσης”, αλλά ευτυχώς παντού μπορεί να προκύψουν μικρές εκπλήξεις!

Τα παιδικά έπιπλα Bunny and Clyde είναι ακριβώς αυτό που ζητούσες! Μοναδικό design και σωστές πρώτες ύλες αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας τους! Σχεδιασμένη με νοσταλγία για τις παλιές κατασκευαστικές μεθόδους και με οικολογικά υλικά, η συλλογή της εταιρείας έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα και να εντυπωσιάσει τους interior designers από την πρώτη εμφάνισή της!

Αν θέλεις και εσύ να ρίξεις μια ματιά στα μοναδικά έπιπλα της Bunny and Clyde, μπορείς να πάρεις μια ιδέα στις φωτογραφίες που ακολουθούν!


Read More

And More