Τα πιο ξεχωριστά μπολ φαγητού για τους τετράποδους φίλους σου!

Πώς μπορείς να ευχαριστήσεις τον καλύτερο φίλο σου, αλλά ταυτόχρονα να έχεις ένα περιποιημένο σαλόνι, με αντικείμενα που ταιριάζουν στη διακόσμηση και το στιλ σου; Όταν στο σπίτι υπάρχουν ζώα, υπάρχουν και μπολάκια για νερό και φαγητό! Που το πιο πιθανό είναι πως δυσκολεύεσαι να βρεις τα κατάλληλα για το γούστο σου, που να είναι ταυτόχρονα ιδανικά για το σκυλάκι ή τη γάτα σου. Ευτυχώς, η εταιρεία Bridge.Dog ειδικεύεται σε αυτόν ακριβώς τον τομέα! Έχει δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικά σχέδια πιάτων και μπολ που είναι σίγουρο ότι θα… λιγουρευτείς!

Χειροποίητα μπολ σε διάφορα χρώματα και σχέδια φτιαγμένα από πηλό και… αγάπη, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν εσένα με το design τους και τους τετράποδους “μπελάδες” με την χωρητικότητά τους! Μάλιστα, η κατασκευή τους είναι τέτοια ώστε να μην μετακινούνται συνεχώς και δυσκολεύουν το σκυλί σου ή να μην… σπρώχνονται εύκολα από τη “ζαβολιάρα” γάτα σου! Και για έξτρα απόλαυση και εργονομία, τα μπολ έρχονται με μια πανέμορφη ξύλινη βάση, ώστε να είναι υπερυψωμένα και να βοηθούν τα κατοικίδιά σου!

Δες παρακάτω πόσο ξεχωριστά είναι τα Bridge.Dog και Bridge. Cat και κάνε ένα δώρο στα αγαπημένα σου ζώα, αλλά και στο σπίτι σου!

Read More

And More