Τα ρετρό φωτιστικά της Judy Smilow που θα σε ενθουσιάσουν

Όταν μιλάμε για ρετρό αισθητική, αλλά και για… φόρο τιμής στα 50s, τότε αυτά είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα στο χώρο της διακόσμησης! Η σχεδιάστρια Judy Smilow του ομώνυμου studio Smilow Design της Νέας Υόρκης αποφάσισε τα τελευταία δύο χρόνια να αφιερώσει τις νέες συλλογές της εταιρίας στο πρωτοποριακό για την εποχή του έργο του πατέρα της και ιδρυτή του brand. Μετά, λοιπόν, από την πρώτη συλλογή επίπλων που κυκλοφόρησε το 2015, η οποία βασίστηκε σε αρχικά σχέδια του… πάτερ φαμίλια, η designer αποφάσισε να λανσάρει και μία συλλογή φωτιστικών, εμπνευσμένη από τις δημιουργίες του “δασκάλου” της! Και κάπως έτσι προέκυψε η ολοκαίνουρια σειρά φωτισμού από τη Smilow Design!

Περιλαμβάνοντας τέσσερα διαφορετικά σχέδια φωτιστικών, δύο επιτραπέζια, ένα επιδαπέδιο και ένα οροφής, η συλλογή χαρακτηρίζεται από τον mid-century “αέρα” που πολλοί έχουν αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια! Δημιουργημένα από στιβαρές και ταυτόχρονα “ρευστές” ξύλινες βάσεις διάφορων ποιοτήτων, τα φωτιστικά της σειράς διατηρούν αναλλοίωτο το φινετσάτο και κομψό design της εποχής που τα “γέννησε”.

Τα τέσσερα φωτιστικά ονομάζονται Hour Glass Table Lamp, Bed Side Table Lamp, The Standing Floor Lamp,The Hanging Pendant και μπορείς να τα απολαύσεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Read More

And More