Τι άρωμα έχει η ευτυχία; Η Lenor γνωρίζει την απάντηση!

Εξουθενωμένοι από το σύγχρονο τρόπο ζωής μας, πάνω από 3 στους 4 από εμάς (76%) ονειρευόμαστε να μπορούσαμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο στη φύση. Με τα εξαντλητικά προγράμματά μας αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά υπάρχει μια εύκολη λύση χάρη στη νέα σειρά Lenor με αρώματα Εμπνευσμένα Από τη Φύση. Το άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα σας διαρκεί και σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε για λίγο το χάος της καθημερινότητας. Το 68% από εμάς συνδέει τα ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα με την ευτυχία. Αφήστε, λοιπόν, το Lenor να αγκαλιάσει τις αισθήσεις σας με αρώματα εμπνευσμένα από τη φύση.

Οι Σύγχρονοι Εξαντλητικοί Ρυθμοί
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Lenor, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας μας εξουθενώνουν. Οι πολλές ώρες δουλειάς είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την κακή διάθεση, με πάνω από τους μισούς από εμάς (52%) να θεωρούμε τη δουλειά ως το πιο αγχωτικό κομμάτι της ημέρας. Κι αυτό, δεν φαίνεται να βελτιώνεται όσο οι ώρες εργασίας αυξάνονται. Πάνω από τους μισούς από εμάς (51%) δουλεύουμε περισσότερες από 8 ώρες την ημέρα και 1 στους 5 (19%) από εμάς δουλεύουμε περισσότερες από 11 ώρες την ημέρα. Με έναν μέσο όρο 8 ωρών την ημέρα, 90 ημέρες τον χρόνο δουλεύουμε χωρίς να πληρωνόμαστε!

Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο ότι πάνω από τους μισούς από εμάς (51%) αισθανόμαστε στρεσαρισμένοι σε καθημερινή βάση.

Χαλαρώστε στη Φύση
Σε περιόδους έντονου στρες, το 68% από εμάς θέλουμε να βρεθούμε στη φύση για να χαλαρώσουμε και να βρούμε μια αίσθηση ισορροπίας. Ο Lenor Perfumer, Rafael Trujillo, λέει: “Το άρωμα έχει τη δύναμη να μας μεταφέρει μακριά από την πολυάσχολη ζωή μας, σε μια στιγμή ηρεμίας όπου μπορούμε να είμαστε μόνοι μας με τον εαυτό μας και να γίνουμε Ένα με τη φύση. Η ειδικά σχεδιασμένη φρεσκάδα του Lenor που διαρκεί, μεταφέρει τα αρώματα της φύσης στα ρούχα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να τα μυρίζουμε όλη την ημέρα και να έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε στη φύση”.

Μπορεί το άρωμα φρεσκάδας στα ρούχα να μας φτιάξει τη διάθεση; Το 77% των ερωτηθέντων επιδιώκουν να έχουν τα ρούχα τους άρωμα φρεσκάδας, ενώ 2 στους 3 (59%) πιστεύουν ότι η αίσθηση φρεσκάδας των προϊόντων που είναι εμπνευσμένα από τη φύση, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του στρες.

Κάντε Ένα Βήμα Πίσω και Χαλαρώστε με το Lenor
Οι τρεις δημοφιλέστερες τοποθεσίες που θεωρούνται “χώροι ευτυχίας” είναι: μια παραλία (69%), ένας κήπος (60%), το σπίτι (60%)

Το Lenor με αρώματα Εμπνευσμένα Από τη Φύση, διατίθεται σε τρία μοναδικά αρώματα που «αιχμαλωτίζουν» τα χαλαρωτικά στοιχεία αυτών των χώρων: Θαλάσσια Ορυκτά, Άνθη Ακακίας και Βούτυρο Καριτέ. Επιλέξτε μια στιγμή για να δραπετεύσετε και να απολαύσετε τις αισθήσεις σε μια όαση ηρεμίας, με άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί.

Θαλάσσια Ορυκτά

Ένα χαλαρωτικό άρωμα με βασικές νότες που θυμίζουν θάλασσα.

Ο αρωματοποιός του Lenor, Rafael Trujillo, λέει: “Αυτό το άρωμα με μεταφέρει στην παραλία. Το ελαφρύ αεράκι, το απαλό κύμα και ο καυτός ήλιος, μας φέρνουν απίστευτη ηρεμία και μας κάνουν να εκτιμάμε τη δύναμη της φύσης”.

Άνθη Ακακίας

Ένα αναζωογονητικό άρωμα, εμπνευσμένο από τον Περσικό Aνθό ακακίας . Οι ζεστοί, ξυλώδεις τόνοι αναδίδουν μία αίσθηση απαλότητας.

Ο αρωματοποιός του Lenor Rafael Trujillo, λέει: “Αυτό το άρωμα με μεταφέρει σε ένα τοπίο ένδοξης εποχής . Φυσικά ωραίο”.

Βούτυρο Καριτέ

Ένα άρωμα που αναδίδει στοργή, εμπνευσμένο από το εκχύλισμα καρπών του Αφρικανικού δέντρου Shea. Το μείγμα από τις ζεστές νότες του white musk και του κεχριμπαριού, χαρίζουν στα ρούχα βελούδινη υφή και προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Ο αρωματοποιός του Lenor Rafael Trujillo, λέει: “Το βούτυρο καριτέ αναδίδει μία νότα νοσταλγίας και στοργής”.

Read More

And More