Τι τύπος μαγείρισσας είσαι;

Υπάρχουν δύο ειδών μαγείρισσες.

Αυτές>>>>

και… αυτές>>>

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτή η εικόνα σου είναι πολύ γνώριμη κάθε φορά που μπαίνεις στην κουζίνα:

Οργασμός εργασιών με αμφίβολο αποτέλεσμα!

Εσύ τι τύπος μαγείρισσας είσαι;
Α. Είμαι τέλεια μαγείρισσα, όλοι ζητούν τις συνταγές μου!
Β. Είμαι καλή μαγείρισσα, απλώς μερικές φορές δεν πετυχαίνουν όλα!
Γ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΑΥΓΟ!

Σωστή απάντηση: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ απλούστατα διότι ό,τι τύπος μαγείρισσας κι αν είσαι ήρθε ο μαγικός πολυμάγειρας AutoCook Pro της Bosch που απλώς θα σου αλλάξει κοσμοθεωρία!

Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν γρήγορα και εύκολα με τον πολυμάγειρα AutoCook Pro της Bosch! Απόλαυσε μία μεγάλη ποικιλία γευμάτων και γλυκών και εξοικονόμησε χρόνο όσο μαγειρεύεις. Και αν διαβάσεις τα πλεονεκτήματα με το ζόρι θα σε συγκρατήσω από το να τρέξεις να τον αγοράσεις!

  • Ο πολυμάγειρας AutoCook λειτουργεί ως τηγάνι, κατσαρόλα, χύτρα ταχύτητας και ατμομάγειρας.
  • Συνδυάζει λειτουργία χύτρας ταχύτητας και επαγωγικής εστίας για γρήγορα και γευστικά αποτελέσματα
  • Εύκολο μαγείρεμα με το πάτημα ενός κουμπιού: 50 προγράμματα συνταγών με καθοδήγηση βήμα προς βήμα
  • Περισσότερες από 100 συνταγές: δωρεάν βιβλίο συνταγών για την προετοιμασία και το μαγείρεμα μιας τεράστιας ποικιλίας φαγητών και γλυκών, διαθέσιμο και σε App με συνταγές που προσθέτονται συνεχώς.
  • Εξοικονόμησε χρόνο όσο μαγειρεύεις: χάρη στην αυτόματη διαδικασία μαγειρέματος μπορείς να κάνεις άλλα πράγματα, χωρίς να χρειάζεται να είσαι πάνω από τη συσκευή
  • Ποσότητα φαγητού για όλη την οικογένεια: 5lt αντικολλητικό σκεύος που πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.
  • Αυτός ο εύχρηστος πολυμάγειρας έρχεται με προγραμματιζόμενες λειτουργίες και αυτόματη λειτουργία διατήρησης ζεστού φαγητού, λειτουργίες τσιγαρίσματος, σοταρίσματος, αργού μαγειρέματος, βρασίματος/ατμού, ρυζιού, σούπας, ριζότου, πιλαφιού, χυλού βρώμης, ψησίματος αλλά και γιαουρτιού. Αναλαμβάνει τις πλέον απαιτητικές συνταγές, όπως σάλτσα σπαγγέτι, ριζότο, αλλά και γλυκά γρήγορα και εύκολα.

Αυτός ο πολυμάγειρας της Bosch μαγειρεύει, ροδίζει, τηγανίζει, ετοιμάζει το κρέας όπως το θέλεις (sous-vide: κρέας ψημένο όπως το θέλεις rare, medium, well), ζεσταίνει ενώ παρέχει βιβλίο με τουλάχιστον 100 συνταγές φαγητών και γλυκών, καθώς και αυτόνομη ιστοσελίδα και mobile app, το οποίο περιλαμβάνει video συνταγές που δείχνουν βήμα προς βήμα την εκτέλεση των συνταγών, για τα καλύτερα και πιο γευστικά αποτελέσματα.

Με αυτή τη συσκευή, δεν έχει σημασία τι τύπος μαγείρισσας είσαι αφού ο καθένας μπορεί να μαγειρέψει!

Read More

And More