Τώρα και η είσοδος τους σπιτιού σου αποκτά τα δικά της αξεσουάρ

Εκεί που όλες οι εταιρείες παραγωγής ειδών σπιτιού παλεύουν να λανσάρουν τα νέα έπιπλα, τα καινούρια διακοσμητικά, τα διαφορετικά υφάσματα και τα πιο εναλλακτικά patterns, προσπαθώντας να εκπλήξουν και να παρασύρουν τον καταναλωτή σε ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο του interior design, το σκανδιναβικό studio Minus tio αποφάσισε να επικεντρωθεί σε ένα μόνο χώρο του σπιτιού σου και να εξαντλήσει εκεί όλη τη δημιουργική φαντασία του! Κάπως έτσι σχεδιάστηκε η σειρά “αξεσουάρ” που κατασκευάζονται αποκλειστικά για την είσοδο και το διάδρομο του σπιτιού!

Ακριβώς ό,τι χρειάζεται ένας contemporary χώρος του σήμερα, η σουηδική συλλογή περιλαμβάνει από minimal επιτοίχια μεταλλικά καλάθια και κρεμάστρες τοίχου, μέχρι διακοσμητικά επιτοίχια και επιτραπέζια μπολ για την πρόχειρη αποθήκευση μικροαντικειμένων, που θα μπορούσαν κάλλιστα να “σταθούν” και μόνα τους, ως τα απόλυτα statement items που χρειάζεται το σπίτι σου! Μεταξύ των αξεσουάρ θα βρεις το Chip και το Arches που είναι επιτοίχια καλάθια με κρεμάστρες σε δύο διαφορετικά μεγέθη και ελαφρώς διαφοροποιημένο σχεδιασμό, τα Open Hanger και Open Wall Bowl που χρησιμεύουν ως κρεμάστρες και αποθηκευτικός χώρος και τέλος το Open Bowl που προορίζεται καθαρά για επιτραπέζια χρήση.

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια ιδέα από την εκπληκτική σειρά της Minus tio για να ξεκινήσεις την αναδιαμόρφωση της εισόδου σου asap!

Read More

And More