Χαλιά σαν καινούρια με ένα… φσιτ! Εύκολα και οικονομικά.

Έχει φτάσει αυτή η στιγμή του χρόνου που ετοιμάζεσαι να… ελαφρύνεις το σπίτι και να αφαιρέσεις τον “βαρύ” εξοπλισμό εν όψει καλοκαιριού! Άλλωστε η άνοιξη είναι η εποχή της μεγάλης ανανέωσης! Τώρα, λοιπόν, είναι που σκέφτεσαι όλες τις μεγάλες αλλαγές που θέλεις να κάνεις και πώς θα καταφέρεις ο χώρος σου να μοιάζει περισσότερο ανέμελος και χαρούμενος! Πρώτο βήμα; Να αφαιρέσεις τα αγαπημένα σου χαλιά, φυσικά. Εκείνα που μπορεί να σήκωσαν όλο το βάρος του μακρύ φετινού χειμώνα και που έγιναν ο καμβάς πάνω στον οποίο “έγραψαν” όλες οι στιγμές (μικρότερης και μεγαλύτερης σημασίας) τις οποίες έζησες μέσα στη χρονιά, αλλά ήρθε η ώρα να τα αποχωριστείς, όσο γεμίζεις τις μπαταρίες σου για την ερχόμενη “επεισοδιακή” χειμερινή περίοδο!

Σίγουρα θα θυμάσαι το παιδικό πάρτι με τα δεκάδες παπουτσάκια που χοροπηδούσαν πάνω- κάτω και έτρεχαν σε ένα… ανελέητο κυνηγητό πάνω στο χαλί του σαλονιού. Και πώς να το ξεχάσεις άλλωστε, αφού ήταν από τις πιο χαρούμενες στιγμές του μικρού σου! Ή όταν αποφάσισες να φιλοξενήσεις στο σπίτι σου το καθιερωμένο reunion με τους συμμαθητές σου από το Γυμνάσιο και ο Κώστας (ατζαμής, όπως πάντα) έχυσε το κόκκινο κρασί πάνω στο χαλί. Δυστυχώς, εκείνος ο μικρός λεκές, που ακόμα δεν κατάφερες να “ξεφορτωθείς”, σου υπενθυμίζει το περιστατικό σε καθημερινή βάση! Μπορεί να ήταν σε εκείνο το οικογενειακό τραπέζι της Κυριακής, που πάνω στην κουβέντα χτύπησες με το χέρι σου το φλιτζάνι του ελληνικού καφέ και ενώ προσπαθούσες να το προλάβεις πριν λερωθεί το χαλί της τραπεζαρίας, όλοι αναφώνησαν με ένα στόμα: «Γούρι! Γούρι!» και ξεσπάσατε σε γέλια. Και τότε τελικά δεν κατάφερες να προλάβεις το… κακό!

Για όλες αυτές τις στιγμές που… στιγμάτισαν τα αγαπημένα σου χαλιά, εμπιστέψου το Εύρηκα Carpet Care Σπρέι. Τον ειδικό στα χαλιά που με λίγα “φσιτ” θα τα κάνει σαν καινούρια, αφού εξουδετερώνει μυρωδιές, εξαφανίζει λεκέδες, προστατεύει τα χρώματα και χαρίζει άρωμα φρεσκάδας! Εύκολα και οικονομικά.

Και για να βρεις τα χαλιά σου σαν καινούρια και τον επόμενο χειμώνα, χρησιμοποίησε το Εύρηκα Carpet Care Σαμπουάν πριν το μάζεμα. Ένα προϊόν- αποκάλυψη, το οποίο με πέντε απλά βήματα, θα σου γλιτώσει χρόνο και χρήμα, αλλά και την ταλαιπωρία του πλυσίματος σε κάποιο εξωτερικό συνεργείο.

Όμως το Εύρηκα Carpet Care δεν σταματάει εκεί αφού μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αστράφτουν και οι μοκέτες και οι ταπετσαρίες!

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Πώς;

Παίξε σήμερα το συναρπαστικό παιχνίδι ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στο Facebok, για να κερδίσεις super δώρα, αλλά και να μάθεις πώς με πέντε ευρώ (ενδεικτική τιμή) και πέντε απλά βήματα, μπορείς να έχεις χαλιά σαν καινούρια, χωρίς κόπο και οικονομικά!

Ήρθε η ώρα που το καθάρισμα των χαλιών θα γίνει παιχνίδι!

Read More

And More