Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εύκολα και γρήγορα!

Τα νέα προϊόντα Command™ από την 3Μ κάνουν τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μια πανεύκολη υπόθεση! Σας επιτρέπουν να κρεμάσετε τα αγαπημένα σας στολίδια εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού δημιουργώντας μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα! Έτσι, ξεχάστε τα καρφιά, τις βίδες, τα σφυριά και τις πρόκες!

Όταν έρθει η ώρα να ξεστολίσετε, τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ αφαιρούνται εύκολα χωρίς να αφήνουν τρύπες, ζημιές και ίχνη. Επιπλέον, σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα στο σπίτι σας!


Ευκολία & Δημιουργία

Σε όλους μας αρέσει να στολίζουμε το χώρο μας τα Χριστούγεννα με το προσωπικό μας στυλ. Με τη νέα «έξυπνη» σειρά προϊόντων Command™ από την 3Μ, το μόνο όριο είναι η φαντασία μας! Τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης και Διαχείρισης Καλωδίων Command™ κολλούν δυνατά σε πολλές επιφάνειες, αποτελώντας την ιδανική λύση για τον εορταστικό στολισμό. Κι επειδή τα προϊόντα είναι Διαφανή, σας βοηθούν να αναδείξετε το αποτέλεσμα της έμπνευσής σας ακόμα καλύτερα!

Κολλάς & Ξεκολλάς Χωρίς Ίχνος Ζημιάς!

Όταν περάσει η Χριστουγεννιάτικη περίοδος και θελήσετε να ξεστολίσετε, τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ μπορούν να αφαιρεθούν πανεύκολα τραβώντας απλά την ταινία προς τα κάτω, παράλληλα στον τοίχο*. Και το πιο σημαντικό… δεν αφήνουν σημάδια, τρύπες και ίχνη!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη!

Με τα προϊόντα Command™ μπορείτε να δώσετε μια Χριστουγεννιάτικη πινελιά σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Γίνετε όσο δημιουργικοί θέλετε και μεταμορφώστε τον χώρο σας!

Λατρεύετε τα Χριστούγεννα; Αποδείξτε το!

Σας αρέσουν οι Χριστουγεννιάτικές μπάλες; Τότε γιατί να τις κρατήσετε μόνο για το δέντρο; Χρησιμοποιήστε τα Διαφανή Γαντζάκια Command™ για να κρεμάσετε μπάλες και στολίδια σε τοίχους και σε παράθυρα.

Φωτίστε τον χώρο σας

Τίποτα δεν κάνει το σπίτι να φαίνεται πιο μαγικό από τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! Χρησιμοποιήστε τα για να φωτίσετε όλους τους χώρους του και όχι μόνο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με τα Διαφανή Γαντζάκια και τα Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ μπορείτε να τοποθετήσετε λαμπάκια ακόμα και στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού και να την κάνετε πραγματικά να «λάμπει»! Προσθέστε επιπλέον μπάλες και στολίδια για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε έναν φωτεινό τοίχο

Μεταμορφώστε τους άδειους τοίχους με τις δικές σας «φωτεινές» δημιουργίες, όπως αυτό το δέντρο που φαίνεται στην εικόνα. Δημιουργήστε σχήμα δέντρου με κλαδιά και χρησιμοποιήστε τα Διαφανή Clips Διακόσμησης & Διαχείρισης Καλωδίων Command™ στο τέλος της κάθε γραμμής. Έπειτα, κρεμάστε τα λαμπάκια και γεμίστε τα κενά με ευχητήριες κάρτες κι άλλα στολίδια.


Τα προϊόντα Command™ κάνουν τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μια εύκολη και ευχάριστη υπόθεση! Τοποθετούνται γρήγορα και αφαιρούνται χωρίς να αφήνουν ζημιές και σημάδια ή να κάνουν τρύπες. Με αυτόν τον τρόπο, σας επιτρέπουν να:

Χρησιμοποιήσετε Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και να ομορφύνετε τους άδειους τοίχους σας

Κρεμάσετε τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες και τα αγαπημένα σας στολίδια σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού

Συνδυάσετε τις γιρλάντες με τα λαμπάκια σας για να διακοσμήσετε τις εσωτερικές σκάλες του σπιτιού σας

Αφαιρέσετε εύκολα και γρήγορα τα στολίδια χωρίς να αφήσετε ίχνη

Για να κάνετε την εφαρμογή των προϊόντων όσο το δυνατόν πιο εύκολη, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και ελέγξτε ότι τα αντικείμενα που θέλετε να κρεμάσετε είναι εντός των ορίων βάρους που αναγράφονται στην αντίστοιχη συσκευασία. Συνιστάται μετά την εφαρμογή των προϊόντων Command™ να τα αφήνετε για μία ώρα ώστε να διασφαλίσετε ότι έχουν κολλήσει πριν κρεμάσετε σε αυτά τα αντικείμενα που θέλετε.
Τα προϊόντα Command™ είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και αντίστοιχα βάρη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι τα στολίδια σας θα μείνουν κρεμασμένα όλη την περίοδο των Χριστουγέννων!

Εύκολη Αφαίρεση:
1. ΜΗΝ τραβήξετε την ταινία προς το μέρος σας.
2. Κρατήστε το γαντζάκι χωρίς να το πιέζετε προς τον τοίχο – ώστε να μην μετακινείται – για να αφαιρεθεί η ταινία.
3. Τραβήξτε την ταινία αργά προς τα κάτω παράλληλα στον τοίχο, μέχρι να αφαιρεθεί.

Για περισσότερες έξυπνες ιδέες και λύσεις, επισκεφθείτε το www.command.gr

Read More

And More