Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.02.2012 | 13:08

Συνεργασία ...κορυφής!

Συνεργασία ...κορυφής!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
H μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη συνεργασία των τελευταίων ετών στην Ελληνική Αγορά Επίπλων Κουζίνας αποτελεί πραγματικότητα. Η DASH® βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ανήκει επίσημα στο brand portfolio του Group FBD.

Το Group FBD είναι το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό δίκτυο λιανικής καταστημάτων πλήρως εξοπλισμένων κουζινών που δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται αποκλειστικά μέσω  καταστημάτων Franchise και αριθμεί περισσότερα από 300 καταστήματα σε Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Ασία, με τζίρο μεγαλύτερο των 400εκ €/ετησίως.

Η DASH®πλέον κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης των Brands ΙΧΙΝΑ και CUISINE PLUS του Group FBD για την Ελλάδα, τις όμορες Βαλκανικές χώρες (Βουλγαρία, Αλβανία και Σκόπια) και την Κύπρο.

Ο Κ. Αναστάσιος Σκορδάκης, Εμπορικός Διευθυντής της DASH® τονίζει ότι η επιτυχημένη συνεργασία της DASH® με το μεγαλύτερο Πανευρωπαϊκό δίκτυο καταστημάτων επίπλων κουζίνας Group FBD, καθιστά την DASH® ως την μεγαλύτερη αλυσίδα κερδοφόρων καταστημάτων λιανικής πώλησης επίπλων κουζίνας στην Ελληνική αγορά.

Ο Κ. Τάκης Αυφαντής, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου του Group FBD δηλώνει ότι οι κοινές επιχειρηματικές αρχές καθώς και οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες αποτέλεσαν τον κοινό άξονα για την πιο επιτυχημένη συνεργασία στην Ελληνική αγορά επίπλων κουζίνας. Ο κοινός φορέας παρέχει την δυνατότητα πολύ επιλεκτικών επιχειρηματικών προτάσεων για τον Έλληνα Επιχειρηματία και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον τελικό καταναλωτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το concept του κοινού φορέα συνοψίζεται στο τρίπτυχο - πολιτική ξεκάθαρων τιμών/value for money επιλογών, συμβουλευτική υποστήριξη του πελάτη/customer service, και υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες/γερμανική ποιότητα προϊόντων - με τις έννοιες της απόλυτης διαφάνειας και του σεβασμού προς τον πελάτη.

«Οραματιζόμαστε το μέλλον, με την δύναμη του Μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού Ομίλου!»


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 0:02

Check this
Τα 5 μεγαλύτερα hair trends που θα βλέπουμε παντού το 2018!
Κάν'το μόνη σου: Χειροποίητα σκουλαρίκια που θα δώσουν στιλ στο look σου
Τα μυστικά της Emma Roberts: Πως “σώζει” τις ατασθαλίες και τι τρώει η νεαρή ηθοποιός
Holiday blues... and pinks: Οι πιο stylish χρωματικοί συνδυασμοί για να ανανεώσεις το χώρο σου!
Top 10