Απαλλάξου από τις δυσάρεστες μυρωδιές στο σπίτι…

Φανταστείτε την αναζωογονητική θαλάσσια αύρα να αναμειγνύεται με την απαλή φρεσκάδα της ατμόσφαιρας και μαζί να δημιουργούν ένα αρμονικό συνδυασμό που σας γεμίζει δροσιά και ενέργεια, καθώς απολαμβάνετε τον πρωινό σας περίπατο. Μία υπέροχη αίσθηση που θα θέλατε να νιώθετε κάθε μέρα!
Τώρα, μπορείτε να την απολαμβάνετε στο… σπίτι σας με τη νέα σειρά αρωματικών χώρου AmbiPurAirEffects!
Σίγουρα, όλοι θέλουμε όχι μόνο το σπίτι μας να μυρίζει ευχάριστα, αλλά να απολαμβάνουν αυτή την αίσθηση και όσοι μας επισκέπτονται. Όμως, οι καθημερινές δραστηριότητες συχνά το γεμίζουν με δυσάρεστες οσμές, ανεξάρτητα από το πόσο τακτοποιημένο και καθαρό είναι.
Οι άσχημες μυρωδιές τέλος!
Η νέα σειρά αποσμητικών χώρου Ambi Pur Air Effects σε μορφή αεροζόλ, σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε κάθε μέρα δροσερά, αρμονικά αρώματα που παρασύρουν και αναζωογονούν τις αισθήσεις, ενώ συγχρόνως απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές από την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Η λειτουργία τους βασίζεται στην εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών και όχι στην κάλυψή τους, δίνοντας τη θέση τους σε ένα ελαφρύ, λεπτό άρωμα που γεμίζει το σπίτι σας με μια αίσθηση φρεσκάδας.
Εάν θέλετε και εσείς μία καθαρή, γεμάτη φρεσκάδα ατμόσφαιρα στο σπίτι σας που προκαλεί χαμόγελα ευχαρίστησης, δοκιμάστε ένα από τα πέντε υπέροχα αρώματα της νέας σειράς αποσμητικών χώρου Ambi Pur Air Effects και αναπνεύστε ελεύθερα!
Διάλεξε ποια μυρωδιά ταιριάζει στο σπίτι σου…

Απαλή φρεσκάδα: Νιώστε την απαλή φρεσκάδα της ατμόσφαιρας γύρω σας να σας τυλίγει.
Θαλασσινή αύρα: Εμπνευσμένο από την αναζωογονητική θαλασσινή αύρα που στροβιλίζεται γύρω σας σε ένα περίπατο στην παραλία, ένα ηλιόλουστο απόγευμα.
Πρωινή δροσιά: Εμπνευσμένο από την φρεσκάδα ενός ήρεμου πρωινού περιπάτου, με το γρασίδι και τα λουλούδια νοτισμένα από την πρωινή δροσιά ενώ μία αναζωογονητική αύρα ξυπνάει τις αισθήσεις σας.
Νότες ανθισμένων λουλουδιών: Μια αίσθηση απαλότητας από ένα μπουκέτο με φρέσκα λουλούδια που συνδυάζεται αρμονικά με νότες από περγαμόντο και πράσινα φύλλα.
Άρωμα άνοιξης: Απολαύστε τα εκλεπτυσμένα αρώματα λουλουδιών με μία νότα φρεσκάδας της ανοιξιάτικης φύσης. Μία εμπειρία που θα σας παρασύρει με τα φίνα αρώματά της.

Read More

And More