Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.04.2014 | 11:34

Garage Sale επίπλων από την οργάνωση “Φίλοι της Μέριμνας”

Garage Sale επίπλων  από την οργάνωση “Φίλοι της Μέριμνας”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι “Φίλοι της Μέριμνας” οργανώνουν το πέμπτο Μεγάλο Παζάρι – Garage Sale επίπλων και αντικειμένων που θα γίνει στην οδό Βασ. Σοφίας 112, την Παρασκευή 9 Μαΐου - Κυριακή 11 Μαΐου, 10.00-20.00.

Την Πέμπτη, 8 Μαΐου, 18:00 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί PREVIEW/Εγκαίνια με είσοδο 10€ για όσους θέλουν προτεραιότητα στην επιλογή των αντικειμένων.


Στο παζάρι θα βρείτε έπιπλα, μικρά και μεγάλα, αντίκες, πορσελάνες, φωτιστικά, πίνακες, σερβίτσια, χαλιά και μικρούς θησαυρούς σε τιμές ευκαιρίας.

Υπόγειο PARKING εντός του κτηρίου, είσοδος από Έβρου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την λειτουργία της Υπηρεσίας «Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι» της Μέριμνας.  Η υπηρεσία αυτή, δίνει την επιλογή σε παιδιά και εφήβους, έως 18 ετών, που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή ασθένεια, ή αντιμετωπίζουν το τελικό στάδιο αυτής, να παραμένουν στον οικείο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια τους και με την υποστήριξη των ειδικά εκπαιδευμένων ιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών. Η Μέριμνα συνεργάζεται για το σκοπό αυτό με τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία και Μαιευτήρια της Αθήνας. Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται στις οικογένειες δωρεάν.

Οι Φίλοι της Μέριμνας σας περιμένουν!Μέριμνα
Εταιρία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών
Στην Αρρώστια και το Θάνατο
Παπανικολή 2α, 152 32 Σίδερα Χαλανδρίου
T: 210 6842833 F: 210 6452338
www.merimna.org.gr info@friendsofmerimna.gr
Facebook: https://www.facebook.com/FiloiTisMerimnas
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10