Διακόσμηση: Μπορεί ένα τριάρι να είναι υπόδειγμα design;

Μπορεί ένα τριάρι που φιλοξενεί οικογένεια με παιδιά και σκυλιά να είναι σούπερ ντιζαϊνάτο και παράλληλα απόλυτα συμμαζεμένο; Η απάντηση έρχεται από τη μακρινή Βοστόνη και ένα υπέροχο διαμέρισμα, τριάρι, που ανήκει στον designer της εταιρείας Over Under Chris Grimley και την οικογένειά του.


Ο ίδιος σχεδίασε και υλοποίησε ένα διαμέρισμα το οποίο παρά τις δυσκολίες που είχε καθώς οι χώροι του δεν ήταν λειτουργικοί κατάφερε να το μετατρέψει σε σπίτι για 4!


Ο Chris εκμεταλλεύτηκε κάθε επιφάνεια του σπιτιού για να δημιουργήσει αποθηκευτικούς χώρους ώστε να υπάρχουν περιττά αντικείμενα στο χώρο. Παράλληλα έκανε πολύ μοντέρνες επιλογές σε έπιπλα και διακοσμητικά με έμφαση στο χρώμα.


Η κουζίνα του σπτιιού καθώς και η τραπεζαρία και το σαλόνι είναι σχεδόν ενιαία ενώ χωρίζονται από το υπόλοιπο σπίτι με έναν τοίχο με ένα χειροποίητο μωσαϊκό. Η κουζίνα είναι απόλυτα απέριττη και λευκή.


Το λευκό της κουζίνας “διακόπτεται” από πινελιές χρώματος όπως αυτός ο πίνακας!


Ο τεράστιος τοίχος με τα τριγωνάκια οδηγεί στο παιδικό υπνοδωμάτιο και είναι τοποθετημένος έτσι ώστε να δημιουργεί ένα δωμάτιο αφού το σπίτι στην αρχική του μορφή δεν είχε τέτοιο χώρο.


Το αποτέλεσμα είναι ένας απόλυτα αρμονικός και ήρεμος κατοικίσιμος χώρος που εξυπηρετεί άψογα τις ανάγκες όλης της οικογένειας!

Read More

And More