Διακόσμηση: Το απόλυτο ασπρόμαυρο πολυτελές σπίτι!

Το αγαπημένο black-and-white στιλ στη διακόσμηση βρίσκει τέλεια εφαρμογή στο σπίτι που θα δεις παρακάτω. Η Jessica Helgerson ανακαίνισε το συγκεκριμένο σπίτι επιλέγοντας αυστηρά τους τόνους του λευκού και του μαύρου αλλά με διαφορετικά στιλ όπως θα δεις από το αυστηρό σαλόνι μέχρι την ανέμελη κουζίνα και την έθνικ κρεβατοκάμαρα!
Το λευκό και το μαύρο είναι από τα στιλ που θυμίζουν το metropolitan style, ένα trend που είναι της μόδας, αλλά ο τρόπος που ένας designer θα παίξει με αυτά τα χρώματα έχει μεγάλη σημασία για το τελικό αποτέλεσμα.
Στο συγκεκριμένο σπίτι (που το κόστος ανακαίνισης ήταν κάτω από τα 400.000 δολάρια και βραβεύτηκε για αυτό) το ξύλο έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των χώρων καθώς και τα προσεκτικά επιλεγμένα αντικείμενα.


Το σαλόνι είναι ντυμένο όλο με σκούρο ξύλο και με εξαίρεση τα φυτά τα υπόλοιπα αντικείμενα είναι λευκά ή μαύρα.


Η τραπεζαρία είναι και αυτή ασπρόμαυρη με μια πινελιά χρώματος από τα φρούτα.


Η κουζίνα είναι κατάλευκη ώστε να κάνει αντίθεση με την τραπεζαρία στο βάθος και χρώμα προσθέτουν τα επιλεγμένα αντικείμενα.


Τα λουλούδια κάνουν τη χρωματική διαφορά!


Τα πάντα είναι λευκά ή μαύρα και μερικές ανάλαφρες πινελιές χρώματος υπάρχουν σε σκόρπια αντικείμενα.

Στην κρεβατοκάμαρα όλα είναι λευκά ή μαύρα αλλά από την έθνικ πλευρά τους, με πολλά γεωμτερικά σχήματα όπως το φωτιστικό, το κομοδίνο και το πουφ.


Στο λευκό μπάνιο επιλέχθηκε να είναι μαύρη η μπανιέρα.

Photos: Lincoln Barbour

Read More

And More