Το γκαράζ στο σαλόνι; Στο Χόλιγουντ όλα γίνονται!

Στο Χόλιγουντ φαίνεται πως όλα επιτρέπονται ακόμα και οι… περίεργες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, όπως αυτό το εργένικο σπίτι όπου το γκαράζ είναι ενσωματωμένο στο σαλόνι!

Το σπίτι αυτό στους λόφους του Χόλιγουντ ονομάζεται The Harold Way project και κατασκευάστηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο Whipple Russell Architects για να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες ενός… ευκατάστατου εργένη. Το πολυτελές σπίτι εκτείνεται σε 400 τετραγωνικά και έχει μια μοναδικότητα: το γκαράζ του πολυτελούς αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη είναι μέσα στο σαλόνι!

Δες τις φωτογραφίες!


Το τεράστιο σαλόνι, όπως και το υπόλοιπο σπίτι, περιβάλλεται από τζαμαρία ώστε να εκμεταλλεύεται την μοναδική θέα του Χόλιγουντ από ψηλά.


Σαλόνι και home cinema αλλά και η κουζίνα και η τραπεζαρία είναι ένας ενιαίος χώρος.


Μαζί με αυτά όμως ενιαίο είναι και το… γκαράζ!


Και όχι άδικα αφού ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να χάνει από τα μάτια του την πολυτελή του Λαμποργκίνι η οποία ταιριάζει με το ντεκόρ και ενδεχομένως κοστίζει όσο αυτό!


Πέρα από το τετράτροχο “θαύμα” της μηχανικής, άλλο ένα… “θαύμα” βρίσκεται στην τραπεζαρία: το τραπέζι είναι μηχανικό, επιτρέποντας στις καρέκλες να ανοίγουν και να μαζεύονται με το πάτημα ενός κουμπιού!


Με τέτοια θέα στην κρεβατοκάμαρα ποιος βλέπει τηλεόραση;


Εξίσου τεράστιος και μοντέρνος χώρος είναι και το μπάνιο.


Το οποίο, βέβαια, εκμεταλλεύεται και αυτό τη θέα!

Read More

And More