Amal και George Clooney: Αγόρασαν σπίτι στη Νέα Υόρκη! Φωτογραφίες

Παρά το γεγονός ότι το υπερπολυτελές σπίτι τους στο Λονδίνο είναι έτοιμο, ο George και η Amal Clooney τελικά υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν στην αγορά σπιτιού στη Νέα Υόρκη αφού οι υποχρεώσεις κυρίως της Αμαλ επιβάλλουν να βρίσκεται εκεί αρκετό καιρό.
Η Amal διδάσκει νομικά στο Columbia ενώ χρειάζεται να δίνει τακτικό παρών στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών και το συγκεκριμένο συγκρότημα κατοικιών όπου το ζεύγος φέρεται να αγόρασε σπίτι είναι πολύ κοντά.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ξένων sites το ζεύγος δεν αγόρασε το υπερπολυτελές ρετιρέ του κτιρίου One Hundred East Fifty Third Street, όπως ονομάζεται, το οποίο αναμένεται να κοστίζει πάνω από 65 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ένα πιο φτηνό, της τάξης των 14 εκατομμυρίων αλλά και πάλι σε ψηλό όροφο.
Οι φήμες λένε ότι το ζεύγος αγόρασε ένα διαμέρισμα 3 υπνοδωματίων στον 49ο όροφο του κτιρίου με τους 63 ορόφους.


Το κτίριο σχεδιάστηκε από τον Norman Foster και τα διαμερίσματα αναμένεται να παραδοθούν του χρόνου.


Κάπου εδώ θα βρίσκεται και το διαμέρισμα των Clooney!


Το υπερπολυτελές κτίριο αναμένεται να παρέχει κάποιες exclusive υπηρεσίες στους ενοίκους του. Μεταξύ αυτών είναι και ένα γαλλικό εστιατόριο του σεφ Joël Robuchon στα δύο πρώτα πατώματα του κτιρίου.


Επίσης θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη πισίνα, σάουνα, δωμάτιο yoga.


Επίσης θα υπάρχει γυμναστήριο, lounges για χαλάρωση αλλά και πολύ γρήγορο ασανσέρ για την άνοδο και την κάθοδο στα ψηλά διαμερίσματα.

Παρακάτω σου έχουμε μια σειρά φωτογραφιών από τα πολύτελή διαμερίσματα και άφησε τη φαντασία σου να οργιάσει για το ποιο θα είναι τελικά το διαμέρισμα των Clooney!


To στιλ των διαμερισμάτων φαίνεται να είναι τεχνοτροπίας art deco.


Τα χρώματα είναι παλ και υπάρχουν αρκετά έργα τέχνης.


Αυτή θα μπορούσε να είναι η κρεβατοκάμαρα του ζεύγους!


Εκπληκτικό και αφαιρετικό το μπάνιο!

And More