Angelina Jolie – Brad Pitt: Αυτά τα σπίτια ποιος θα τα πάρει;

Με φόντο την τεράστια περιουσία τους (πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια) και την επιμέλεια των 6 παιδιών τους, το διαζύγιο της Angelina Jolie και του Brad Pitt ταράζει τα νερά της παγκόσμιας σόουμπιζ. Το “τέλειο” ζευγάρι των Brangelina δεν ήταν τελικά και τόσο τέλειο και εν μέσω φημών για απιστίες, κατάχρηση ουσιών και καυγάδες το ζεύγος με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο του κινηματογράφου-και όχι μόνο!- ετοιμάζεται να δώσει μάχη στα δικαστήρια.

Τι έχουν να χωρίσουν; 6 παιδιά (βιολογικά και μη) και πολύ σημαντικά και ακριβά ακίνητα αλλά και κινητή περιουσία που υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, αφού τόσο ο Πιτ όσο και η Τζολί είναι αστέρες πρώτου μεγέθους.


Η Τζολί έχει ζητήσει τη φυσική επιμέλεια των παιδιών τους με τον Πιτ να περιορίζεται σε δικαιώματα επισκέψεων. Αλλά στο παρόν ποστ δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το ζήτημα.

Σε αυτό το ποστ θα σου αναλύσουμε ποια είναι τα πολύτιμα, πανάκριβα και πολυπόθητα ακίνητα που κατέχει το ζεύγος, για να ξέρεις τι έχουν να χωρίσουν! Φυσικά πολλά είναι τα ακίνητα που… αποδόθηκαν στο ζεύγος, κυρίως για λόγους δημοσιότητας, αλλά την αληθινή έκταση της ακίνητης περιουσίας του ζεύγους την γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι και οι… δικηγόροι τους!

Chateau Miraval

Το αγόρασαν για 60 εκατομμύρια δολάρια, μετά όμως την ανακαίνισή του η αξία του μπορεί και να διπλασιαστεί!
Σε αυτό το σπίτι η οικογένεια Πιτ-Τζολί πέρασε πολλά καλοκαίρια αλλά και την δεύτερη εγκυμοσύνη της Jolie καθώς και το γάμο του ζευγαριού το 2014.


Το τεράστιο σατό διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με ελαιώνες και αμπελώνες πέρα από τους πολυτελείς χώρους της κύριας κατοικίας (κάνε κλικ εδώ και δες τις φωτογραφίες του όπως σου τις παρουσιάσαμε).

Los Angeles Compound

Η βασική κατοικία του ζεύγους ήταν ανέκαθεν μια τεράστια βίλα στην περιοχή Los Feliz στο Λος Άντζελες. Το ακίνητο αγοράστηκε από τον Πιτ το 1994, πριν το γάμο του με την Άνιστον, αλλά επεκτάθηκε κατά πολύ κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Τζολί.


Το ζεύγος στο πέρασμα των χρόνων επέκτεινε το σπίτι του αγοράζοντας γειτονικές εκτάσεις ώστε να διαφυλάξει την ιδιωτικότητά του αλλά και να χαρίσει στα 6 παιδιά του… άπλα.

New Orleans Mansion

Μετά το πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα από τη Νέα Ορλεάνη η Τζολί και ιδιαίτερα ο Πιτ είχαν κινητοποιηθεί για την ανοικοδόμηση της πόλης. Μάλιστα ως ένδειξη συμπαράστασης αγόρασαν μια κατοικία του 1830 την οποία αναπαλαίωσαν και έκαναν για ένα διάστημα κατοικία της οικογένειάς τους. Ο Πιτ μάλιστα ίδρυσε μία οργάνωση για την οικολογική ανοικοδόμηση της πόλης ώστε να συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες των κατοίκων να ορθοποδήσουν.

Σε αυτήν την κατοικία των 5 υπνοδωματίων έβαλε πωλητήριο το ζεύγος πολύ πρόσφατα ζητώντας 6,5 εκατομμύρια δολάρια με σκοπό να αγοράσει άλλη κατοικία στην πόλη, σε πιο ήσυχο προάστιο. Η διαδικασία της πώλησης όπως είναι φυσικό διακόπηκε ενόψει του διαζυγίου και το ακίνητο θα γίνει αντικείμενο διεκδίκησης από τους… ενάγοντες!

Διαμέρισμα στο Waldorf Astoria

Το 2007 το ζεύγος αγόρασε διαμέρισμα σε ένα από τα πιο ξακουστά συγκροτήματα κατοικιών στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, το περίφημο Waldorf Astoria Towers (δίπλα στο ομώνυμο ξενοδοχείο). Η πολύ καλή παρεχόμενη φύλαξη ήταν αυτό που τους έσπρωξε στην αγορά.

Βίλα στη Μαγιόρκα

Η τελευταία φημολογούμενη αγορά του ζεύγους ήταν μια πολυτελής βίλα στη Μαγιόρκα (κάνε κλικ εδώ για να δεις τις φωτογραφίες), με την οποία επίσης φημολογείται ότι η Τζολί δεν συμφωνούσε καθόλου. Η απόφαση για την αγορά φαίνεται να είναι του Πιτ, ο οποίος μαγεύτηκε από την περιοχή το διάστημα που γύριζε εκεί την επερχόμενη ταινία του Allied και ζήτησε από γνωστό μεσίτη να του βρει την κατάλληλη κατοικία προς αγορά. Και όπως φέρεται να δήλωσε ο μεσίτης που μεσολάβησε για την αγορα, η κατοικία προορίζεται για… εργένη!

And More