Angelina Jolie: Το καινούριο σπίτι της ηθοποιού είναι ένα από τα πιο ιστορικά του Hollywood

Δείξε μου την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, να σου δείξω το σπίτι της! Η φρεσκοχωρισμένη (μετά από μια μακρόσυρτη και σκανδαλώδη αίτηση διαζυγίου από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της Brad Pitt) Angelina Jolie φαίνεται πως απέκτησε ένα ολοκαίνουριο σπίτι. Όχι, όμως, ένα τυχαίο σπίτι, όπως πολύ καλά μαντεύεις, αλλά το πιο αρχοντικό, εμβληματικό, ιστορικό και ακριβό σπίτι του Los Angleles! Εντάξει, όχι ολόκληρου του Los Angeles, αλλά μιας από τις πιο high end “γειτονιές” του! Ωστόσο, η τιμή της έπαυλης δεν είναι το συγκλονιστικό νέο της υπόθεσης, κι ας αγγίζει τα 25 εκατομμύρια δολάρια, αλλά το γεγονός πως πρόκειται για το σπίτι του πρωτοστάτη του Hollywood και κορυφαίου Αμερικανού κινηματογραφιστή Cecil B. DeMille! Ναι, ο τίτλος “Hollywood royalty” ποτέ δεν κατάφερε να έχει τόσο μεγάλη σημασία και πραγματικό αντίκρισμα, όσο για την περίπτωση του DeMille και μοιάζει πως η Jolie αποφάσισε να “κλέψει” λίγη από τη μαγεία του χολιγουντιανού θρύλου!

Η νεοκλασική μονοκατοικία, που σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου έρχεται πλέον στα χέρια της διάσημης ηθοποιού, είναι ακριβώς όπως θα την περίμενες: απέραντη, φινετσάτη και υπερπολυτελής! Η έκτασή της ξεπερνά τα 1.000 τ.μ, ενώ διαθέτει και ξεχωριστό guest house δίπλα στην πισίνα. Οι ανέσεις που θα προσφέρει δε στην πολυμελή οικογένεια της πανέμορφης Jolie (έχει αποκτήσει έξι παιδιά) δεν είναι απλά αρκετές, αλλά κάνουν τον όρο “perfect match” ανάμεσα σε εκείνη και την κατοικία να μοιάζει… λίγος! Έξι υπνοδωμάτια, δέκα μπάνια, βιβλιοθήκη, τεράστια έκταση πρασίνου που περιβάλλει το σπίτι, γυμναστήριο και πισίνα είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της έπαυλης, που σίγουρα ενθουσίασαν την εκατομμυριούχο ηθοποιό! Επιπλέον, γείτονες της οικογένειας που μετακομίζει στην περιοχή του Laughlin Park είναι μεταξύ άλλων η Natalie Portman, ο Casey Affleck, οWill.I.Am και ο David Fincher.

Όσο για το interior design του σπιτιού, που μπορεί να μην είναι βέβαιο ότι θα διατηρηθεί από την ακτιβίστρια και φιλάνθρωπο Angelina Jolie αν και θα ήταν κρίμα να αλλοιωθεί η όψη ενός τόσο ιστορικού χώρου, αποτελεί την επιτομή της chic πολυτέλειας Οι κλασικές αναφορές είναι διάσπαρτες στο χώρο, από τους ξύλινους τοίχους της τραπεζαρίας και τα μάρμαρα της κουζίνας και των μπάνιων, μέχρι τα δρύινα πατώματα απ’ άκρη σ’ άκρη στην έκταση του σπιτιού και τις πανύψηλες βιβλιοθήκες που καλύπτουν τους τοίχους του ειδικού δωματίου. Ο χώρος που αποπνέει “αέρα” παλιού, αρχοντικού Hollywood περιτριγυρίζεται από απέραντο γκαζόν και κήπους με μεγαλειώδη μονοπάτια για τους περιπάτους και τις εξωτερικές δραστηριότητες της οικογένειας, ενώ η πισίνα διαθέτει και… εφέ σιντριβανιού!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να χαζέψεις το νέο σπίτι της Angelina Jolie και να θαυμάσεις την υψηλή αισθητική του!

Το επιβλητικό και αριστοκρατικό φουαγιέ του σπιτιού.

Το κεντρικό σαλόνι της μονοκατοικίας κινείται σε παλ και “ζεστούς” χρωματικούς συνδυασμούς.

Ένα από τα πιο ιδιωτικά καθιστικά του σπιτιού για χαλάρωση και ξεκούραση πλάι στο τζάκι.

Το νεοκλασικό δωμάτιο της βιβλιοθήκης είναι διακοσμημένο με περισσότερο μπαρόκ και “βαριά” διάθεση.

Η αρχοντική τραπεζαρία για τα οικογενειακά γεύματα της ηθοποιού.

Η κουζίνα ακολουθεί τη διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού, χρησιμοποιώντας το ξύλο και το μάρμαρο στις μεγαλύτερες επιφάνειες.

Το τραπέζι της κουζίνας για τα καθημερινά γεύματα.

Ένα από τα έξι υπνοδωμάτια της έπαυλης που ταιριάζει την απόχρωση του seafoam green στους τοίχους με πινελιές χρυσού.

Ένα από τα δέκα μπάνια του σπιτιού, ολόλευκο και με έμφαση στο subway tile με floral μπορντούρα και το μάρμαρο.

Η πισίνα που κοσμεί τον κήπο του σπιτιού.

And More