Anne Hathaway: Πώς μοιάζει το ολοκαίνουριο σπίτι που μόλις απέκτησε η ηθοποιός στο Κονέκτικατ;

Τι κι αν ο Διάβολος φοράει Prada, το ίδιο κάνει και η… Anne Hathaway! Ή στην προκειμένη περίπτωση, αγοράζει μία υπερπολυτελή μονοκατοικία στο Κονέκτικατ! Η νεαρή και βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από το ρόλο της στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία Devil Wears Prada, μόλις απέκτησε το νέο σπίτι της και μάλιστα πρόκειται για μια έπαυλη που σίγουρα θα ζήλευε ακόμη και η Miranda Priestly (aka ο… Διάβολος)! Η παραθαλάσσια νέα κατοικία της πρωταγωνίστριας του σινεμά βρίσκεται σε μία από τις πιο ειδυλλιακές, οικογενειακές και ήσυχες περιοχές στο προάστιο του Westport και πρόκειται για ένα κατά κύριο λόγο πετρόχτιστο κτίριο, με ποικίλες αρχιτεκτονικές αναφορές στο σχεδιασμό του, που κόστισε 2,79 εκατομμύρια δολάρια!

Με έκταση που αγγίζει τα 423 τ.μ., η μονοκατοικία περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, ενώ βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών από τη θάλασσα! Το κτίριο που χρονολογείται από το 1920, συνδυάζει στο σχεδιασμό του την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής με μια εκλεπτυσμένη ευρωπαϊκή φινέτσα, που “απογειώνει” την κομψότητα του κτίσματος! Στους δύο ορόφους του σπιτιού, εκτείνονται τόσο οι υπερμεγέθεις κοινόχρηστοι χώροι, όσο και τα ιδιωτικά υπνοδωμάτια της ηθοποιού και της τριμελούς οικογένειάς της, ενώ η ιδιοκτησία περιλαμβάνει και ένα δεύτερο κτίριο που λειτουργεί είτε ως beach house, είτε ως γραφείο!

Στο πρώτο επίπεδο του σπιτιού βρίσκονται οι κοινόχρηστοι χώροι, με το σαλόνι, την κουζίνα και την τραπεζαρία να μονοπωλούν την έκταση. Ο πλήρως ανακαινισμένος όροφος φιλοξενεί το κεντρικό καθιστικό, του οποίου οι γαλλικού ρυθμού μπαλκονόπορτες ανοίγουν προς τον μαγευτικό -αγγλικού τύπου- κήπο της ιδιοκτησίας. Στην επίσημη τραπεζαρία κυριαρχεί το πετρόχτιστο τζάκι, ενώ από τις oversized πόρτες του οδηγείται κανείς σε μια βεράντα με εξωτερική κουζίνα! Στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού έχουν τοποθετηθεί οι prive χώροι, μεταξύ των οποίων και η master κρεβατοκάμαρα της ηθοποιού που περιλαμβάνει και en suite μπάνιο, το οποίο διαθέτει και ολόδικό του μπαλκόνι, επενδυμένο με σκουρόχρωμο ξύλινο πάτωμα και θέα στους περιποιημένους και εκθαμβωτικούς κήπους της οικίας.

Η κυρίως κατοικία πλαισιώνεται από γρασίδι και κήπο τεσσάρων στρεμμάτων, ενώ στους εξωτερικούς χώρους περιλαμβάνονται η ειδυλλιακή πισίνα, αλλά και το δεύτερο κτίριο των 140 τ.μ., που λειτουργεί και ως ξενώνας!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις πώς μοιάζει το νέο απόκτημα της ηθοποιού!

Ένα πετρόχτιστο δρομάκι οδηγεί από την κεντρική είσοδο στο εκπληκτικό σπίτι με τη λευκή πρόσοψη και τη σκουρόχρωμη σκεπή.

Η είσοδος του σπιτιού κυριαρχείται από τις παστέλ αποχρώσεις, ενώ το ανοιχτόχρωμα ξύλο και οι γύψινες λεπτομέρειες δίνουν φινέτσα στο φουαγιέ.

Η κουζίνα του σπιτιού περιλαμβάνει και ένα χαλαρό καθιστικό, για τις ημέρες του οικογενειακού cocooning.

Το κεντρικό σαλόνι της μονοκατοικίας περιτριγυρίζεται από τζαμαρίες, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στους κήπους του σπιτιού.

Την επίσημη τραπεζαρία κοσμεί ένα oversized τραπέζι μοναστηριακού τύπου, ενώ ιδιίτερη θέση κατέχει το τζάκι που είναι χτισμένο από πέτρα.

Η elegant κουζίνα της ηθοποιού συνδυάζει τον παραθαλάσσιο χαρακτήρα του σπιτιού με τη βρετανική φινέτσα, ενώ το μάρμαρο δίνει… πόντους κομψότητας.

Το master υπνοδωμάτιο του σπιτιού έχει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική δομή, με γεωμετρικές λεπτομέρειες στις οροφές και πολλαπλά παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαχέεται στο χώρο.

Ένα από τα έξι μπάνια του σπιτιού, που συνδυάζει μάρμαρο, πλακάκι και ψηφίδα στην κατασκευή του.

Αυτό το εκπληκτικό deck βρίσκεται στην ιδιωτική βεράντα της Hathaway, ακριβώς έξω από το υπνοδωμάτιό της.

Η εξωτερική κουζίνα της κατοικίας βρίσκεται έξω από την επίσημη τραπεζαρία, δημιουργώντας μια συνέχεια στην αλληλουχία indoor-outdoor space.

And More