Beyonce και Jay-Z: Το ολοκαίνουριο απόκτημα του “χρυσού” ζεύγους της μουσικής βιομηχανίας

Πώς φανταζόσουν πως θα ήταν το σπίτι του πιο διάσημου μουσικού ζευγαριού της showbiz; Σίγουρα θα έχεις καταλάβει, παρακολουθώντας τους στα μίντια, πως οι δυο τους αρέσκονται σε πιο “βροντερό” τρόπο ζωής και δεν διστάζουν να… ξοδέψουν και κάτι παραπάνω, ειδικά αν πρόκειται να τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα όλου του κόσμου! Κάπως έτσι, λοιπόν, η Beyonce και ο Jay-Z αποφάσισαν να προσθέσουν ένα ακόμη σπίτι στην αμύθητη περιουσία τους (υπολογίζεται υψηλότερη του ενός δισεκατομμυρίου δολάρια), αυτή τη φορά στην παραλιακή πλευρά της Νέας Υόρκης, δηλαδή στα ειδυλλιακά και πολυτελή Hamptons! Μάλιστα, το νέο απόκτημά τους είναι ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια της περιοχής του Ανατολικού Hampton, γνωστό με το όνομα The Pond House, αφού “βλέπει” στη λίμνη Georgica!

Με τιμή πώλησης που έφτασε τα 26 εκατομμύρια δολάρια και συνολική έκταση 1.114 τ.μ. σε χώρο οκτώ στρεμμάτων που διαθέτει και 61 μέτρα ιδιωτικού… νερού, η υπερπολυτελής μονοκατοικία του ισχυρού ζεύγους της pop μουσικής σκηνής ανήκει στο πάνθεον των διάσημων κατοικιών της Αμερικής! Μετρώντας 100 χρόνια από την κατασκευή του από τον κορυφαίο αρχιτέκτονα Stanford White (υπεύθυνο για την ανέγερση του Πανεπιστημίου Columbia), το κτίριο έχει δεχθεί πολύ πρόσφατη ανακαίνιση από τον τελευταίο ιδιοκτήτη του, κατά την οποία μάλιστα υποβλήθηκε και σε μία σημαντική αλλαγή, καθώς όλος ο χώρος του κεντρικού σαλονιού μετακινήθηκε κατά 90 μοίρες από το βόρειο προσανατολισμό του προς τη δύση, ώστε να “κοιτάζει” πλέον προς τη λίμνη. Επιπλέον, η ιδιοκτησία διαθέτει και μια εντελώς αυτόνομη “αγροικία” με έκταση που αγγίζει τα 170 τ.μ. και χρησιμεύει ως ξενώνας.

Στο εσωτερικό της κατοικίας, στοιχεία από την αρχοντική κατασκευή του χώρου έχουν διατηρηθεί ανέπαφα, ενώ συνδυάστηκαν με contemporary έπιπλα και προσθήκες, δημιουργώντας ένα απίθανο κράμα πολυτέλειας και σύγχρονου design! Με επτά υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, σαλόνι ύψους εννέα μέτρων, ξεχωριστή κουζίνα σε μέγεθος ενός… μικρού σπιτιού με πετρόχτιστο ξυλόφουρνο και μπάνια επιμελημένα από γλύπτες μαρμάρου από τη Βερόνα, η υπερπολυτελής μονοκατοικία σίγουρα κλέβει τις εντυπώσεις!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια μικρή γεύση από το ολοκαίνουριο σπίτι της Beyonce και του Jay-Z στα Hamptons της Νέας Υόρκης!

Ο κήπος και η είσοδος του The Pond House, δίπλα στον οποίο εκτείνεται η πρόσοψη της αρχοντικής κατοικίας.

Το ύψος εννέα μέτρων κεντρικό σαλόνι της μονοκατοικίας αποτελείται από δύο καθιστικά με ελαφρώς διαφοροποιημένη μεταξύ τους αισθητική.

Το αριστερό τμήμα του σαλονιού αποτελείται από έναν contemporary leather γωνιακό καναπέ, ενώ οι metallic λεπτομέρειες πλαισιώνουν το αναγεννησιακό τζάκι.

Το δεξί μέρος του σαλονιού διαθέτει ελαφρώς πιο pop διάθεση, με τις stylish πολυθρόνες και τα υπερμεγέθη pouf να ολοκληρώνουν τη σύγχρονη αισθητική γύρω από το νεοκλασικό τζάκι.

Πανοραμική άποψη του διπλού σαλονιού, όπως φαίνεται από το διάδρομο που περιβάλλει τους ιδιωτικούς χώρους του δεύτερου ορόφου.

Το φουαγιέ του σπιτιού δεν είναι τίποτα λιγότερο από επιβλητικό και classy, με “βαριά” αμερικανική αισθητική και δυναμική πολυτέλεια.

Η τεράστια κουζίνα της μονοκατοικίας έχει το μέγεθος ενός διαμερίσματος και περιλαμβάνει πέρα από τον κυρίως χώρο της και ένα καθιστικό, αλλά και τραπεζαρία.

Η “στιβαρή” βιβλιοθήκη του σπιτιού κυριαρχείται από σκουρόχρωμο ξύλο που επενδύει τους τοίχους, δημιουργώντας προθήκες.

And More