Celebrity Homes: Μια βόλτα στα σπίτια δέκα κορυφαίων ηθοποιών του Hollywood

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί πώς μπορεί να ζουν οι αγαπημένοι σου stars; Θα σκεφτόταν κανείς πως, με τα… αστρονομικά ποσά με τα οποία πληρώνονται στο Hollywood από τις επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές, η ζωή τους θα ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα! Και ενώ μπορεί στην πραγματικότητα να μην ξέρουμε τι συμβαίνει στο μυαλό και τις προσωπικές σχέσεις τους, πάντως τα σπίτια τους δεν απέχουν πολύ από αυτό που μάλλον φαντάζεσαι!

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μερικές από τις πιο πολυτελείς και φινετσάτες επαύλεις που μπορεί να συναντήσει κανείς -και δη στην Αμερική, την “πατρίδα” της αφθονίας! Οι περισσότεροι δε, από τους διάσημους ηθοποιούς δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και είτε έχουν προσλάβει κάποιο κορυφαίο interior designer για να τους βοηθήσει στη διακόσμηση και το σχεδιασμό του εκάστοτε χώρου, είτε έχουν φροντίσει να βάλουν και οι ίδιοι το… χεράκι τους για να δώσουν “προσωπικότητα” και ατμόσφαιρα στο σπίτι τους. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι 99 στις 100 φορές εκθαμβωτικό, ανεξάρτητα από το αν η έπαυλη βρίσκεται στην καρδιά του Los Angeles ή στην κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη ή ακόμη και σε πιο εξωτικά μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου έχουν επιλέξει οι κινηματογραφικοί αστέρες να “χτίσουν” τον ιδιωτικό παράδεισό τους!

Και για να μην σε κρατάω σε αγωνία, αυτοί είναι οι πιο εντυπωσιακοί χώροι από τις πλουσιοπάροχες κατοικίες των αγαπημένων σου stars του Hollywood!

Jennifer Aniston:

Το καθιστικό της διάσημης ηθοποιού στο σπίτι της στο Beverly Hills είναι ένας πολύ προσωπικός χώρος που σχεδιάστηκε με τη βοήθεια του Stephen Shadley. Το εντυπωσιακό είναι πως η θέα του είναι η λίμνη με τα ψάρια koi που η ηθοποιός “φιλοξενεί” στον κήπο της!

George Clooney:

Το σπίτι του George στο Μεξικό σχεδιάστηκε από το studio Legoretta + Legoretta και το σαλόνι του αποπνέει καθαρότητα γραμμών, υφών και αποχρώσεων. Το oversized coffee table “κλέβει” την παράσταση μαζί με την έντονη βλάστηση που ενώνει τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο.

Naomi Watts:

Ένα σαλόνι με έντονη προσωπικότητα είναι εκείνο που ταιριάζει σε μια ηθοποιού αυτού του υποκριτικού επιπέδου, όπως η μεγάλη ηθοποιός! Το οικογενειακό διαμέρισμά της στο Manhattan είναι σχεδιασμένο από το studio Ashe + Leandro και περιέχει μια σειρά από διαφορετικές αναφορές και επιρροές, κάνοντας το σαλόνι ένα πολυσυλλεκτικό “διαμάντι”.

Jessica Chastain:

Η νεαρή ηθοποιός συνεργάστηκε με τους Jesse Carrier και Mara Miller για να διακοσμήσει το διαμέρισμά της στην καρδιά του Manhattan, με αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα! Ο πανύψηλος χώρος του σαλονιού επενδύθηκε με ένα από τα πιο “ζεστά” χρώματα, ενώ ο αέρα πολυτέλειας και φινέτσας δεν λείπει από τις εξαιρετικές επιλογές σε υφές και όγκους που κοσμούν το καθιστικό της.

Diane Keaton:

Το διαχρονικό style icon δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να ζει σε ένα σπίτι με λιγότερη φινέτσα! Σχεδιασμένη και αυτή από τον Stephen Shadley, η μονοκατοικία της διάσημης πρωταγωνίστριας στο Beverly Hills “φιλοξενεί” πολλή τέχνη, καθρεφτίζοντας την artistic φύση της ίδιας, με περισσότερα boho στοιχεία να συμπληρώνουν την εικόνα!

Jane Fonda:

Στο ράντσο της μεγάλης πρωταγωνίστριας στο Νέο Μεξικό, τη διακόσμηση του σαλονιού έχει καταφέρει να πετύχει το “πάντρεμα” δύο εντελώς διαφορετικών ρευμάτων, εκείνου του αμερικανικού νότου και το boho style ενός εξωτικού προορισμού. Με chic και elegant στοιχεία, το σαλόνι εμπεριέχει προσωπικές επιλογές της ίδιας.

Julianna Margulies:

Η Good Wife της καρδιάς μας κάλεσε τον εξαιρετικό designer Vicente Wolf για να της σχεδιάσει αυτό το υπέρκομψο σαλόνι για το διαμέρισμά της στο Manhattan! Η minimal μονοχρωμία του καθιστικού “σπάει” με αφρικανικά και πορτογαλικά στοιχεία, ενώ σημείο αναφοράς στο χώρο αποτελεί αυτός ο μοναδικός πολυγωνικός καναπές!

Patrick Dempsey:

Ο Dr. McDreamy της τηλεοπτικής επιτυχίας Grey’s Anatomy έχει φροντίσει το σπίτι του στο Malibu να αντικατοπτρίζει το easy living που πρεσβεύει και ο ίδιος. Οι καναπέδες είναι φτιαγμένοι ειδικά για το σαλόνι του, ενώ οι εκπληκτικοί τοίχοι που πλαισιώνουν το τζάκι ήταν μια εξαιρετική ιδέα του studio Estee Stanley Interior Design.

Will Ferrell:

Το minimal και φινετσάτο σαλόνι του γνωστού κωμικού στη Νέα Υόρκη σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Richard Perry και τον designer Shawn Henderson. Οι καμπυλωτοί όγκοι και το μονοχρωματικό layering είναι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του, ενώ και η τέχνη που κοσμεί τους τοίχους “κλέβουν” την παράσταση!

Gerard Butler:

Ο ηθοποιός διατηρεί αυτό το εκπληκτικό loft στο Manhattan με έκταση που αγγίζει τα 300 τ.μ.! Με “πρωταγωνιστή” το επαναχρησιμοποιημένο ξύλο και τα φυσικά υλικά, το σαλόνι του δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα Alexander Gorlin.

And More