Chrissy Teigen και John Legend: Το σπίτι τους στην Καλιφόρνια είναι και πάλι διαθέσιμο προς πώληση

Ήταν το 2014 όταν το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του και να αποχωριστεί το σπίτι του στη Νότια Καλιφόρνια. Τότε, κατάφεραν να πουλήσουν την ειδυλλιακή μονοκατοικία περίπου στην ίδια τιμή αγοράς, μετά από επτά χρόνια που έζησαν εκεί. Σήμερα, μόλις τρία χρόνια μετά, ο νέος ιδιοκτήτης ξαναβγάζει το υπερπολυτελές σπίτι στη μεσιτική αγορά, αυτή τη φορά όμως στοχεύσει σε μισό εκατομμύριο κέρδος από την πώλησή του! Παρ’ όλα αυτά, η elegant κατοικία παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή, αφού η Chrissy Teigen και ο John Legend είχαν φροντίσει να ανακαινίσουν πλήρως το σπίτι που χρονολογείται από το 1961, καθιστώντας το “ναό” του σύγχρονου design!

Με τιμή πώλησης στα 2,495 εκατομμύρια δολάρια, η πολυτελής μονοκατοικία αγγίζει τα 204 τ.μ., ενώ διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Επιπλέον, ο John Legend είχε φροντίσει κατά την ανακαίνιση να δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο studio ηχογραφήσεων επαγγελματικού επιπέδου, όπου έκανε τις παραγωγές των τραγουδιών του. Ταυτόχρονα, η γνωστή foodie Chrissy Teigen ανέλαβε την ανακατασκευή της κουζίνας, σχεδιάζοντάς τη με την εντυπωσιακή τσιμεντένια νησίδα και την ξύλινη επένδυση στο έπιπλα και τα ντουλάπια.

Το εκθαμβωτικό σπίτι ξεκινά από τον προστατευμένο κήπο, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από την ασιατική κουλτούρα, με συντριβάνια και πυκνή βλάστηση, ενώ τα διάφορα εξωτερικά lounge κοσμούν αρκετά και διαφορετικά σημεία της έκτασης. Με βάση το σχεδιασμό του εξωτερικού περιβάλλοντος έχει κινηθεί και το ζεν interior design, που στόχο έχει να “μπλέξει” τους indoor με τους outdoor χώρους! Τόσο από τις τεράστιες τζαμαρίες των κοινόχρηστων χώρων, όσο και από τη master κρεβατοκάμαρα και το en suite μπάνιο της, η πρόσβαση στον κήπο, τα δρομάκια του, το barbeque, τη θερμαινόμενη πισίνα και τα lounge είναι άμεση, ενώ έξω από το υπνοδωμάτιο βρίσκεται και εξωτερική θερμαινόμενη μπανιέρα σπα!

Στο εσωτερικό της η μονοκατοικία “παίζει” με το γρανίτη, το τσιμέντο και το ξύλο, ακολουθώντας μια αρκετά γήινη παλέτα, ενώ διανθίζεται και με μικρές “εκρήξεις” χρώματος στα έπιπλα! Ο απόλυτα χαλαρωτικός χώρος “μπλέκει” τις πολυτελείς υφές με τον contemporary σχεδιασμό, ενώ τα ιδιωτικά δωμάτια χαρακτηρίζονται από τη φινετσάτη θαλπωρή των κομψών υφάνσεών τους.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις πώς μοιάζει το εκπληκτικό σπίτι που έφτιαξαν ο John Legend και η Chrissy Teigen για να ξεκινήσουν την οικογένειά τους!

Το open plan καθιστικό με την τραπεζαρία και την κουζίνα στεγάζονται από την τριγωνική σκεπή που θυμίζει ασιατικό κτίριο.

Τους neutral τόνους της μονοκατοικίας συμπληρώνουν οι έντονες, σχεδόν pop, αποχρώσεις των πολυτελών επίπλων του σαλονιού.

Η εντυπωσιακή “ανοιχτή” κουζίνα της Chrissy και η Danish design τραπεζαρία του σπιτιού κυριαρχούνται από το ξύλο.

Το master υπνοδωμάτιο της κατοικίας είναι ο απόλυτος ζεν “προορισμός” με τους γήινους τόνους να δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες χαλάρωσης.

Το παιδικό- εφηβικό υπνοδωμάτιο διαθέτει περισσότερο έντονες και “παιχνιδιάρικες” αποχρώσεις.

Η γκαρνταρόμπα του σπιτιού με τον άπλετο χώρο για τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του ζευγαριού.

Το en suite μπάνιο της master κρεβατοκάμαρας είναι ανοιχτό στον υπόλοιπο χώρο, ενώ ακριβώς έξω βρίσκεται η θερμαινόμενη μπανιέρα.

Η ειδυλλιακή πέτρινη μπανιέρα του εξωτερικού χώρου.

Ένα από τα υπόλοιπα μπάνια του σπιτιού, με το γρανίτη, το τσιμέντο και το ξύλο να “παίζουν” και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ένα από τα εξωτερικά lounge της μονοκατοικίας σε άκρως καλιφορνέζικη και cool διακοσμητική γραμμή.

Νυχτερινή λήψη της εντυπωσιακής μονοκατοικίας του ζεύγους Teigen- Legend.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

And More