Cindy Crawford: Το ολοκαίνουριο σπίτι του topmodel των 90s στο Beverly Hills θα σε εντυπωσιάσει

Μεσουράνησε στη δεκαετία του ’90, αποτελώντας μέλος του top 5 των κορυφαίων supermodel σε παγκόσμιο επίπεδο και απασχόλησε τα μίντια της εποχής τόσο με την επαγγελματική, όσο και με την προσωπική ζωή της. Αποτέλεσε μία από τις πιο επιτυχημένες fitness guru μέσα από τις βιντεοκασέτες με ασκήσεις γυμναστικής που κυκλοφόρησαν στα 90s, ενώ ταυτόχρονα πήρε την πρώτη θέση στη λίστα του Forbes (1995) ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη. Ο λόγος για τη Cindy Crawford που τα τελευταία χρόνια και μετά από ένα διάλειμμα φαίνεται πως έχει κάνει ισχυρό comeback στο χώρο του θεάματος, απολαμβάνοντας για άλλη μια φορά τα… flash των φωτογράφων! Μάλιστα, το πρώην topmodel απέκτησε πρόσφατα μαζί με τον επί σχεδόν δύο δεκαετίες σύζυγό της, Rande Gerber, μία υπερπολυτελή μονοκατοικία στο διάσημο Beverly Hills της California!

Το εκπληκτικό ολοκαίνουριο σπίτι του ζευγαριού χρονολογείται πίσω στο 1959, ωστόσο καταφέρνει να διατηρεί αυτή την elegant αισθητική του παλιού Hollywood! Και ενώ η αρχική τιμή πώλησης έφτανε τα 12,75 εκατομμύρια δολάρια, το διάσημο μοντέλο κατάφερε να το αποκτήσει έναντι 11,625 εκατομμυρίων δολαρίων! Με έκταση που αγγίζει τα 500 τ.μ. και περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, το υπερσύγχρονο σπίτι της Cindy Crawford μπορεί να χαρακτηριστεί και ένας μικρός “παράδεισος”!

Στο interior design, ο open plan σχεδιασμός είναι εκείνος που μεσουρανεί, με τους κοινόχρηστους χώρους να βρίσκονται σε πλήρως ανοιχτή διάταξη και τα συνολικά τέσσερα καθιστικά να επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με την κουζίνα και την τραπεζαρία! Όλα τα δωμάτια “βλέπουν” στον τροπικό κήπο και την ειδυλλιακή πισίνα της μονοκατοικίας, δημιουργώντας μοναδική αίσθηση επικοινωνίας του εσωτερικού με τους εξωτερικούς χώρους, ενώ τα πολυτελή στοιχεία δεν λείπουν από κανένα τμήμα του σπιτιού. Ξύλινα πατώματα και χρωματική παλέτα που “αγκαλιάζει” τους γήινους τόνους είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της διακόσμησης, που διανθίζεται με elegant υφές, αρχιτεκτονικό φωτισμό και τέχνη!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις τη νέα μονοκατοικία της Cindy Crawford και του συζύγου της, Rande Gerber!

Η ιδιωτική είσοδος του σπιτιού είναι προστατευμένη από τα… αδιάκριτα βλέμματα, ενώ η eco-friendly κατασκευή του είναι εμφανής από την εξωτερική εμφάνισή του.

Το κεντρικό καθιστικό της μονοκατοικίας είναι σε άμεση επαφή με το εξωτερικό lounge μέσα από τις γιγάντιες τζαμαρίες.

Το δεύτερο σαλόνι του σπιτιού βρίσκεται σε σύνδεση με το αρχιτεκτονικό τζάκι που κοσμεί το κέντρο των κοινόχρηστων χώρων.

Το τρίτο καθιστικό περιβάλλεται από oversized έργα τέχνης, ενώ το αίθριο που πλαισιώνει την οροφή του αφήνει το φυσικό φως να διαχέεται παντού.

Το τέταρτο και πιο comfy καθιστικό είναι σε πλήρη επαφή με τα υπόλοιπα, αλλά επικοινωνεί κυρίως με την κουζίνα της κατοικίας.

Η τραπεζαρία του σπιτιού περιλαμβάνει ένα κυβιστικού τύπου τραπέζι και μπαμπού πολυθρόνες, ενώ ολοκληρώνεται από ένα ακόμη αρχιτεκτονικό φωτιστικό.

Στην κουζίνα του σπιτιού κυριαρχεί το λευκό μάρμαρο με γκρι “νερά”, υπακούοντας πλήρως στις τελευταίες τάσεις του interior design.

Το master υπνοδωμάτιο “αγκαλιάζει” τα φυσικά υλικά και τους neutral τόνους, ενώ διαθέτει en suite μπάνιο και powder room.

Το ιδιωτικό μπάνιο του ζευγαριού, όπου το ξύλο και το μάρμαρο είναι τα βασικά υλικά επένδυσης.

Η ειδυλλιακή πισίνα της μονοκατοικίας και το εξωτερικό lounge είναι ιδανικά για χαλάρωση.

And More