Emily Blunt: Δες πώς είναι το εκπληκτικό σπίτι που απέκτησε η ηθοποιός στο Brooklyn και τώρα πουλάει

Μπορεί η Mary Poppins να έφτασε… ουρανοκατέβατη με ένα βαλιτσάκι και την (εμβληματική πλέον) ομπρέλα της στο σπίτι της οικογένειας Banks, χωρίς να ξέρουμε από πού ήρθε, που ζει και ποια είναι, αλλά η Emily Blunt που σύντομα θα απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη ως τη νέα λατρεμένη γκουβερνάντα σίγουρα έχει ένα σπίτι που πολλοί θα ζήλευαν και περισσότεροι θα ήθελαν να αποκτήσουν! Και πλέον μπορούν, μιας και η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να μετακομίσει με την οικογένειά της και να πουλήσει την εκπληκτική και υπερπολυτελή μονοκατοικία της στο Brooklyn, έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ!

Το μοναδικής αισθητικής σπίτι που απέκτησε με το σύζυγό της, John Krasinski πριν από περίπου ένα χρόνο αποτελείται από τέσσερις ορόφους και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, πλυσταριό, σουίτα για φιλοξενούμενους και εσωτερική αυλή! Πρόκειται για ένα κτίριο που σχεδιάστηκε στα πρότυπα της αρχιτεκτονικής της γαλλικής επανάστασης, το οποίο ωστόσο η επιτυχημένη πρωταγωνίστρια με το σύζυγό της ανακαίνισαν, φροντίζοντας να διατηρηθούν άθικτα τα αρχοντικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του.

Στο interior design της μονοκατοικίας, η Blunt επέλεξε να συνδυάσει τα αρχοντικά χαρακτηριστικά στις λεπτομέρειες, όπως είναι οι γύψινοι διάκοσμοι των οροφών και των τοίχων, αλλά και τα περίτεχνα ξύλινα πατώματα, με σύγχρονα στοιχεία, όπως τα statement φωτιστικά, η contemporary τέχνη και τα Danish design έπιπλα. Όπως δήλωσε, όμως, και ο John Krasinski σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Street Journal: “Ζούμε σαν νομάδες για αρκετό καιρό τώρα, αλλά τέτοια είναι η φύση της δουλειάς μας. Αυτό το σπίτι είναι τόσο ξεχωριστό, που κάποιος ο οποίος θα μπορεί να περνάει κάθε βράδυ εκεί θα έπρεπε να το αποκτήσει”.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο εκπληκτικό σπίτι της Emily Blunt και του John Krasinski!

Το κεντρικό σαλόνι του σπιτιού διατηρεί τις αριστοκρατικές γύψινες λεπτομέρειες και τις συνδυάζει με classy δανέζικο στυλ και contemporary φωτισμό.

Το δεύτερο καθιστικό ακολουθεί πιο comfy & cozy σχεδιασμό, με το μαρμάρινο τζάκι και τις βιβλιοθήκες να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για χαλάρωση.

Το σπίτι διαθέτει και family room που “συνορεύει” με το playroom των παιδιών και χρησιμοποιείται ως home theater και χώρος ψυχαγωγίας για την οικογένεια.

Η εκπληκτική τραπεζαρία της Emily Blunt κυριαρχείται από τη διχρωμία, με την λευκή ξύλινη επένδυση των τοίχων να είναι η αυθεντική του σπιτιού, ενώ η σύγχρονη τέχνη και ο αρχιτεκτονικός φωτισμός πλαισιώνουν τα πολυτελή έπιπλα και την υπέροχη γεωμετρική οροφή.

Η κουζίνα ακολουθεί πιο σύγχρονο design, με το ξύλο και το μάρμαρο να είναι τα βασικά υλικά, ενώ οι floor to ceiling τζαμαρίες και η ανοιχτή οροφή ολοκληρώνουν την εικόνα.

Ένα από τα επτά υπνοδωμάτια της μονοκατοικίας, όπου οι elegant γραμμές και το Danish design ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Το master μπάνιο του σπιτιού κυριαρχείται από τις luxurious λεπτομέρειες, όπως το μέταλλο σε χρυσή απόχρωση, το μάρμαρο και το ψηφιδωτό πλακάκι, ενώ και εδώ η ανοιχτή οροφή κλέβει την παράσταση.

Η αυλή της κατοικίας είναι σχεδιασμένη για χαλαρωτικά βράδια και ιδιωτικές στιγμές.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

And More