George Clooney: Το πολυτελές εξοχικό του στο Μεξικό!

“Casamigos” λέγονται οι δίδυμες επαύλεις που μοιράζονται ο George Clooney και οι φίλοι του, Cindy Crawford και ο σύζυγός της Rande Gerber, που σημαίνει “το σπίτι των φίλων”. Και πράγματι, η φιλία του ηθοποιού με το ζεύγος μετράει 20 χρόνια και για να την επιστεγάσουν αποφάσισαν να χτίσουν ταυτόχρονα εξοχικά σε ένα μέρος που ούτως ή άλλως προτιμούσαν για τις κοινές διακοπές τους, το Los Cabos στο Μεξικό.
Casamigos άλλωστε ονόμασαν και την επιχείρηση που μοιράζονται και παράγει την τεκίλα casamigos που συχνά προμοτάρει ο Clooney φορώντας διαφημιστικά μπλουζάκια!

Πάνω στο κύμα, με αρχιτεκτονική πολύ κοντά στο φυσικό τοπίο, πολυτελείς ανέσεις, τα δύο σπίτια εντυπωσιάζουν. Μάλιστα ο Clooney αν και επισκεπτόταν τακτικά το εργοτάξιο άφησε τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το χτίσιμο στον φίλο του Rande αφού, όπως δήλωσε, εμπιστευόταν απόλυτα το γούστο του επειδή ταυτίζεται με το δικό του.

Τα… δίδυμα σπίτια φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό ενός από τα πιο έγκριτα περιοδικά αρχιτεκτονικής, του αμερικανικού Architectural Digest.

Δες εδώ τις φωτογραφίες από την έπαυλη του George Clooney!

And More