Gwyneth Paltrow: Αυτό είναι το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη!

Η Gwyneth Paltrow είναι από αυτές τις celebrities που ή τις μισείς ή τις λατρεύεις. Αψεγάδιαστη, με δύο παιδιά, ένα διαζύγιο, επιχειρηματίας, με Όσκαρ και υψηλό κασέ είναι πάντα στην επικαιρότητα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Το κυριολεκτικά “βελούδινο” διαζύγιό της από τον τραγουδιστή Chris Martin έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για την ποιότητα του γάμου τους. Το θέμα πάντα σε ένα διαζύγιο διασήμων είναι φυσικά η περιουσία και ειδικά τα ακίνητα που έχουν αποκτήσει. Έτσι και εδώ το ζευγάρι έβγαλε στο σφυρί το πολυτελές διαμέρισμα των 372 τετραγωνικών που κατοικούσαν με τα δύο τους παιδιά στην Tribeca της Νέας Υόρκης. Η αρχική τιμή που ζητούσε το ζεύγος ήταν 14 εκατομμύρια δολάρια αλλά τελικά έπεσαν γύρω στα 12, με την Gwyneth να… προμοτάρει το διαμέρισμα στο δημοφιλές site της με μια ξενάγηση στους κατάλευκους (τους λες και… παγωμένους!) χώρους του!


Το διαμέρισμα του πρώην ζεύγους ανακαινίστηκε με τη φροντίδα της φίρμας Roman and Williams και σύμφωνα με την περιγραφή της Gwyneth “πλέει πάνω από τους πολύβουους δρόμους σαν ένα παλ, ονειρικό σύννεφο”!


Η πρόσοψη του κτιρίου όπου βρίσκεται το πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Τώρα η σταρ με τα δύο της παιδιά ζουν στο άλλο σπίτι της, στο Λος Άντζελες.


Το εντυπωσιακά λευκό και αέρινο χωλ του σπιτιού.


Στο σαλόνι δεσπόζει μια κούνια φτιαγμένη από παλιά Ινδιάνικη πόρτα που η ίδια η Gwyneth παρήγγειλε για να μπορεί να περνάει χρόνο με τα παιδιά της.


Ακόμα και η αλυσίδα της κούνιας είναι έργο τέχνης. Τα απαραίτητα μεταξωτά μαξιλάρια, πάντα σε παλ τόνους συμπλήρωσαν το… έπιπλο.


Wall art διακοσμεί τον τοίχο του σαλονιού με αυτό το καφέ έπιπλο να διακόπτει τη μονοτονία του λευκού.


Η αφθονία μαρμάρου συμβάλλει στο τελικό αποτέλεσμα του απόλυτου λευκού.


Κατάλευκη είναι και η κουζίνα στην οποία πριν χρόνια η Gwyneth φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της Vogue να μαγειρεύει.


Αυτό το υπέροχο μεταλλικό ντουλάπι όμως είναι πραγματικό έργο τέχνης!


Με τον κατάλληλο φωτισμό η κουζίνα δείχνει πιο… φιλική.


Το δωμάτιο της Apple, της κόρης του ζεύγους είναι σαν να ανήκει σε νεράιδα χάρη στο διάκοσμο του κρεβατιού της.


Ένας τεράστιος διάδρομος που θυμίζει παλάτι οδηγεί στην κυρίως κρεβατοκάμαρα.


Η οποία είναι και αυτή σε απόλυτα λευκούς τόνους!

And More