Hayden Christensen και Rachel Bilson: Μια βόλτα στο σπίτι του… Darth Vader

Εκείνος είναι ο… μοχθηρός Darth Vader στην τριλογία του Star Wars, εκείνη η γλυκιά Summer της νεανικής σειράς California Teens (The O.C.). Οι κατά κόσμον Hayden Christensen και Rachel Bilson που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν συμπρωταγωνιστούσαν στο χολιγουντιανό blockbuster Jumper και έκτοτε είναι αχώριστοι, αποφάσισαν μόλις την περασμένη εβδομάδα να προχωρήσουν στην πώληση της πολυτελούς μονοκατοικίας τους στην California! Το έκτασης 280 τ.μ. σπίτι βρίσκεται σε μια από τις πιο prive περιοχές της ηλιόλουστης πολιτείας και διαθέτει -πέρα από πολλούς διάσημους γείτονες- θέα που κόβει την ανάσα! Μάλιστα, οι νεαροί ηθοποιοί έθεσαν ως αρχική τιμή πώλησης τα 3,8 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που ξεπερνά κατά πολύ (σχεδόν ένα εκατομμύριο) την τιμή στην οποία το απέκτησαν και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης!

Το ζευγάρι που κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατά την προσωπική ζωή του… ιδιωτική, μιας και ο Hayden Christensen είχε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια, και μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε ως “ο κακός” του Πολέμου Των Άστρων, να αποσυρθεί για αρκετό καιρό από το χώρο της υποκριτικής και να ασχοληθεί με τις βιολογικές καλλιέργειες και τη φάρμα του, βρήκε στην υπερπολυτελή μονοκατοικία το… καταφύγιο που είχε ανάγκη. Μάλιστα, με τη βοήθεια της interior designer από το Los Angeles Kishani Perera, η επιτυχημένη Rachel Bilson είχε καταφέρει να δημιουργήσει ένα χώρο ήρεμο και χαλαρωτικό, ιδανικό για τις οικογενειακές στιγμές με τη μικρή της κόρη, μακριά από τις κάμερες και τις φωτογραφικές μηχανές. Με ένα σύνολο από mix & match έπιπλα και αντικείμενα και διαφορετικές διακοσμητικές επιρροές από ποικίλα πολιτισμικά ρεύματα, το σπίτι διαθέτει ένα από τα ενδιαφέροντα interior design που έχουμε δει τελευταία.

Στο κτίριο που χρονολογείται από τα 50s και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τεσσεράμισι μπάνια, κυριαρχεί η φωτεινή πρόσοψη από τζάμι, που “βλέπει” απευθείας στη μεγάλη πισίνα του κήπου, μπλέκοντας το εσωτερικό με το εξωτερικό περιβάλλον με μοναδικό τρόπο, ενώ παράλληλα αφήνει το… μάτι να ταξιδέψει στην κοιλάδα San Fernando που απλώνεται μπροστά του. Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει μια “ανοιχτή” κουζίνα με την oversized νησίδα για πρωινό να κλέβει την παράσταση, ενώ τα ακατέργαστα ξύλα, οι vintage πινελιές και τα rustic στοιχεία δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό που κινείται ανάμεσα στο boho και το elegant με μεγάλη ευκολία.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια γεύση από το σπίτι του διάσημου ζεύγους και να “ταξιδέψεις” έστω και νοερά στις φανταστικές κοιλάδες της California!

Το φιλόξενο και colorful κεντρικό καθιστικό του πολυτελούς σπιτιού.

Έθνικ και vintage στοιχεία “μπλέκονται” με μοναδική αισθητική στο σαλόνι του ζευγαριού, που… λούζεται από το φυσικό φως.

Μία από τις γωνιές του δεύτερου σαλονιού, με περισσότερο Bauhaus επιρροές και ρευστές φόρμες.

Leather σμαραγδί πολυθρόνα με rustic αισθητική και vintage λεπτομέρειες που συμπληρώνουν το mix & match σκηνικό.

Η προσεγμένη και μελετημένη διακόσμηση του coffee table στο καθιστικό.

Η Rachel Bilson ποζάρει μπροστά από το επιβλητικό πιάνο που κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού.

Η open plan κουζίνα με την everyday τραπεζαρία και το πιο ιδιωτικό καθιστικό “βλέπουν” στον κήπο του σπιτιού.

Εξωτερική λήψη του σπιτιού, από την υπερμεγέθη πισίνα που είναι σε άμεση επαφή με τον εσωτερικό χώρο.

Πανοραμική άποψη της πολυτελούς μονοκατοικίας που περιτριγυρίζεται από την ειδυλλιακή βλάστηση της “sunny California”.

And More