Η Michelle Obama στόλισε το Λευκό Οίκο! Δες τις φωτογραφίες!

Εμφανώς συγκινημένη, η Μισέλ Ομπάμα κήρυξε και επίσημα-αλλά για τελευταία φορά- τα Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο με εντυπωσιακό στολισμό! Η οικογένεια Ομπάμα περνάει τα τελευταία της Χριστούγεννα εκεί και όπως είναι φυσικό θα το γιορτάσει δεόντως, με ήδη προγραμματισμένες 13 εκδηλώσεις.
Για ακόμη μια χρονιά, η Μισέλ Ομπάμα, επέλεξε τον σχεδιαστή Bryan Rafanelli για να επιμεληθεί τη διακόσμηση και να φροντίσει τις λεπτομέρειες του περίτεχνου στολισμού, που σύμφωνα με τη Vogue περιλαμβάνει δεκάδες χιλιάδες φώτα, γιγαντιαία ομοιώματα των δύο σκυλιών της οικογένειας, μεγάλες κατασκευές με 200.000 τουβλάκια Lego, 65.000 στολίδια, 8000 χιλιάδες φιόγκους, 63 χριστουγεννιάτικα δέντρα και χιλιάδες ακόμη διακοσμητικά αντικείμενα.

Το φετινό concept του στολισμού περιγράφεται στο σχετικό booklet που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος. “The Gift of Holidays” ήταν το θέμα που επέλεξε η κυρία Ομπάμα, δηλαδή “το δώρο των γιορτών”.

Η πρώτη κίνηση για να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο ήταν φυσικά το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο που κάθε χρόνο στολίζεται στο Blue Room.

Το δέντρο υποδέχτηκε η Μισέλ μαζί με τα ανίψια της και τους δύο σκύλους της οικογένειας Sunny και Bo.


Κατόπιν το δέντρο πήρε το δρόμο του για τα… ενδότερα.


Όταν στολίστηκε, το αποτέλεσμα ήταν αυτό! Κάθε προεδρική οικογένεια διαλέγει κορδέλα με το δικό της μήνυμα και για την οικογένεια Ομπάμα το μήνυμα ήταν “We the People,” μια φράση από το Αμερικανικό Σύνταγμα.


Η Μισέλ Ομπάμα εγκαινίασε τους στολισμούς καλώντας οικογένειες Αμερικανών αξιωματικών που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις για να περιηγηθούν στους στολισμένους χώρους.


Όπως κάθε χρόνο, ένα τεράστιο gingerbread house που αναπαριστά το Λευκό Οίκο στήθηκε στην επίσημη αίθουσα των δείπνων.


Γιρλάντες και μπάλες κυριαρχούν σε κάθε χώρο του Λευκού Οίκου.


Από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του Λευκού Οίκου είναι αυτός ο διάδρομος με τις εκατοντάδες κορδέλες.


Σε μια ειδική αίθουσα έχουν στηθεί δύο τεράστια ομοιώματα των σκύλων των Ομπάμα, της Sunny και του Βο.


Ο στολισμός στα υπόλοιπα επίσημα δωμάτια του Λευκού Οίκου είναι εντυπωσιακός αλλά και διακριτικός, με έλατα και γιρλάντες γύρω από τα τζάκια.


Ένα από τα πιο διάσημα δωμάτια του Λευκού Οίκου, το Κόκκινο Δωμάτιο στολίστηκε με πολύ διακριτικό τρόπο!


Δέντρα, μπάλες και λουλούδια σε ένα άλλο δωμάτιο.


Σε αυτόν τον διάδρομο, το κεντρικό θέμα είναι προφανώς ο πάγος, το χιόνι και οι χιονάνθρωποι.

And More