James Franco: Το “άτακτο” αγόρι του Hollywood πουλάει το σπίτι του και μπορούμε επιτέλους να το δούμε

Είναι ένα από τα πιο αντισυμβατικά αγόρια του Hollywood (όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό) και σίγουρα διασκεδάζει με αυτό. Μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές των 90s κρατώντας μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές παραγωγές, σύντομα όμως έγινε αναγνωρίσιμος πρωταγωνιστώντας σε μεγάλα blockbusters (βλ. Spiderman), παρ’ ό,τι είχε ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει ως “εναλλακτικός” ηθοποιός στο αλησμόνητο σίριαλ Freaks and Geeks. Και ενώ η… ταλάντευσή του ανάμεσα στον εμπορικό και τον ανεξάρτητο αμερικανικό κινηματογράφο καλά κρατεί, ο James Franco είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood και μάλλον λατρεύει να ζει στους “μαγικούς” λόφους του Los Angeles! Τουλάχιστον μέχρι τώρα, μιας και ο διάσημος γόης αποφάσισε να πουλήσει το πολυτελές και αρκετά hipster σπίτι του, που βρίσκεται σε μια από τις πιο chic γειτονιές με το μεγαλύτερο hype αυτή τη στιγμή, στο Silver Lake της Πόλης των Αγγέλων!

Η… περίπου μεζονέτα του James Franco φτάνει σε έκταση τα 139 τ.μ., εκτείνεται σε κάτι παραπάνω από δύο ορόφους και αποτελείται συνολικά από τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και δύο σαλόνια. Η τιμή πώλησης της εντυπωσιακής μονοκατοικίας ανέρχεται στα 949.000 δολάρια, γεγονός που την κάνει ακόμη πιο… θελκτική, αν αναλογιστεί κανείς τις τιμές στις οποίες πωλούνται κατά καιρούς τα σπίτια των celebrities! Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός απέκτησε το σπίτι το 2012 έναντι 775.00 δολαρίων, ενώ παραμένει ακόμα άγνωστος ο νέος τόπος κατοικία του!

Το πρώην σπίτι, λοιπόν, του κινηματογραφικού πρωταγωνιστή, σεναριογράφου και σκηνοθέτη χρονολογείται από το 1923, ενώ το αρχιτεκτονικό στυλ του συγκαταλέγεται στα ισπανικά κτίσματα της περιοχής. Οι εσωτερικοί χώροι του διαχωρίζονται σε εκείνους που βρίσκονται στον πρώτο όροφο και περιλαμβάνουν τα δύο σαλόνια, την κουζίνα, την τραπεζαρία, ένα μπάνιο και ένα υπνοδωμάτιο, ενώ στο δεύτερο όροφο βρίσκεται το master υπνοδωμάτιο με ensuite μπάνιο και στο “τρίτο” επίπεδο (κάτι ανάμεσα σε σοφίτα και sunroom) βρίσκει κανείς το τρίτο δωμάτιο, που ο ηθοποιός χρησιμοποιούσε ως art room-γραφείο. Επιπλέον, η μονοκατοικία διαθέτει πολυεπίπεδες βεράντες και “ανοίγματα”, αλλά και το χώρο του γκαράζ τον οποίο ο Franco είχε επίσης μετατρέψει σε art room-εργαστήριο-γραφείο!

Όσο για τη διακόσμηση της πολυτελούς οικίας, ο star του Hollywood επέλεξε να κινηθεί σε urban chic ρυθμούς, με αρκετές πινελιές από bohemian style, αλλά και μπόλικες contemporary και hipster λεπτομέρειες! Στους χώρους των καθιστικών κυριαρχούν τα φυσικά υλικά, όπως το ξύλο και η ψάθα, αλλά και το πολύ-in-style layering με τις πολλαπλές υφές, ενώ η χρωματική παλέτα χρησιμοποιεί τις neutral και pastel αποχρώσεις ως σημείο αναφοράς. Τα δάπεδα του σπιτιού μοιράζονται ανάμεσα στο ξύλινο πάτωμα και τη μεξικάνικη τερακότα, ενώ το ακατέργαστο ξύλο σε κάποια σημεία της οροφής, αλλά και σε ορισμένα έπιπλα εντείνουν τον ισπανικό χαρακτήρα του σπιτιού!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να δεις πώς μοιάζει το σπίτι του James Franco!

Το κεντρικό σαλόνι της μονοκατοικίας κυριαρχείται από το φυσικό φως, τις neutral αποχρώσεις και το layering, κάνοντας το αποτέλεσμα ιδιαίτερα chic & cozy.

Το δεύτερο καθιστικό “επικοινωνεί” με την κουζίνα και έχει διακοσμηθεί με ακόμη πιο hipster διάθεση, με τις pastel αποχρώσεις, τα φυσικά φυτά και τα contemporary έπιπλα να κλέβουν την παράσταση.

Το art room-γραφείο του ηθοποιού βρίσκεται στη “σοφίτα” της οικίας και κυριαρχείται από τα πολλαπλά παράθυρα που το περιστοιχίζουν, ενώ η ατμόσφαιρά του συνδυάζει το τρίπτυχο cozy, comfy & stylish.

Στην τραπεζαρία του σπιτιού, το ισπανικό ύφος είναι αρκετά πιο έντονο, με τη μεξικάνικη τερακότα, το statement φωτιστικό και το πολύχρωμο κιλίμι να δίνουν τον τόνο.

Η κουζίνα της μονοκατοικίας μοιάζει αρκετά χρηστική, με το λευκό να “μπλέκεται” με την τερακότα και το ανοιχτόχρωμο ξύλο.

Το master υπνοδωμάτιο του ηθοποιού υιοθετεί τους γήινους τόνους, ενώ το κατάλευκο πέτρινο τζάκι και το γαλλικού στυλ τρίφυλλο παράθυρο είναι τα συναρπαστικά στοιχεία του.

Το δεύτερο δωμάτιο του σπιτιού κινείται σε περισσότερο σκανδιναβικό στυλ, με τις γήινες αποχρώσεις και τις φυσικές υφές να κυριαρχούν.

Το γκαράζ που ο ηθοποιός έχει μετατρέψει σε art room και γραφείο παραμένει το ίδιο stylish με τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Μία από τις βεράντες του σπιτιού, με αρκετά χαλαρό ύφος και θέα στο Silver Lake.

Εξωτερική όψη του κτιρίου, όπως φαίνεται από το δρόμο της γειτονιάς.

And More