Kendall Jenner: Θέλεις να μάθεις πώς είναι το νέο σπίτι της στο Hollywood; Τώρα μπορείς!

Το δικό της δρόμο στην κατηγορία “ακίνητη περιουσία” φαίνεται πως χαράσσει η Kendall Jenner, παίρνοντας μάλλον παράδειγμα από τη μαμά Kris, αλλά και τη μικρότερη αδερφή της, Kylie, οι οποίες τα τελευταία χρόνια μοιάζει να κάνουν τις δικές τους προσωπικές… συλλογές πολυτελών κατοικιών! Στα χνάρια τους, λοιπόν, η νεαρή Kendall άρχισε να παίζει το “παιχνίδι” της μεσιτικής αγοράς, αφού νωρίτερα μέσα στο 2017 φρόντισε να πουλήσει τα δύο σπίτια που διατηρούσε σε L.A. και Hollywood (μπορείς να τα δεις εδώ και εδώ). Και μετά από μερικούς μήνες αναμονής και αναζήτησης, κατέληξε στο κατάλληλο σπίτι, αποφασίζοντας να κάνει το επόμενο βήμα και να αγοράσει τη νέα κατοικία της στο Beverly Hills!

Με την εντυπωσιακή τιμή των 8,55 εκατομμυρίων δολαρίων, το πολυτελές σπίτι στη διάσημη περιοχή Mullholland μοιάζει ελαφρώς διαφορετικό από όσα μας είχε συνηθίσει έως τώρα το topmodel της οικογένειας Kardashian, αφού το οίκημα (προς το παρόν τουλάχιστον) κινείται σε πιο extravagant και… βέρους χολιγουντιανούς ρυθμούς. Η 21χρονη Kendall μέχρι στιγμής δεν έχει επέμβει με κάποιο τρόπο στη νέα ιδιοκτησία της, προκειμένου να την ανακαινίσει και να τη διακοσμήσει σύμφωνα με την αισθητική της, όμως είναι βέβαιο πως θα κάνει “θαύματα” αν κρίνουμε από τις προηγούμενες κατοικίες της!

Με έκταση που φτάνει στα 615 τ.μ., το ισπανικού στυλ νέο σπίτι της Jenner διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, ενώ χρονολογείται από το 1991. Η εσωτερική διάταξή του περιλαμβάνει δύο επίπεδα, ενώ στις έξτρα “ανέσεις” του συναντά κανείς ένα movie theater, γραφείο και playroom, καθώς και μία κουζίνα προδιαγραφών… Michelin με εκπληκτική και υπερμεγέθη νησίδα στο κέντρο της! Και για να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακή, η μονοκατοικία διαθέτει στο μεγάλο κήπο της με τους διάφορους χώρους αναψυχής, μια ειδυλλιακή πισίνα μαροκινού στυλ, μπάρμπεκιου, εξωτερικό σπα, γήπεδο του τένις, αλλά και μια ολόδική της παιδική χαρά!

Στον εσωτερικό σχεδιασμό της, παρ’ ό,τι τίποτα δεν είναι ακόμα έτοιμο, η μονοκατοικία ταιριάζει απόλυτα στον “καλοκαιρινό” και sunny χαρακτήρα του Hollywood, αφού το ισπανικό στυλ που διαθέτει θυμίζει αρκετά εξοχική κατοικία! Η τερακότα είναι το βασικό υλικό που επενδύει τους περισσότερους χώρους, δίνοντας γήινη χροιά, ενώ οι κίονες και οι καμάρες που χρησιμοποιούνται ως διαχωριστικά μεταξύ των κοινόχρηστων χώρων, δίνουν πιο έντονη αίσθηση κλασικού ρυθμού, με αρχοντικό υπόβαθρο.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση από το νέο… απόκτημα της Kendall Jenner!

Η είσοδος του πολυτελούς σπιτιού έχει έντονα τα στοιχεία του ισπανικού σχεδιασμού, με την τερακότα και την ώχρα να είναι τα κυρίαρχα στοιχεία.

Το μεγαλοπρεπές φουαγιέ συνεχίζει με την ίδια αισθητική χροιά και σε γήινους χρωματικούς τόνους, ενώ ιδιαίτερο στοιχείο είναι το ξύλο στην οροφή, αλλά και οι καμάρες που χωρίζουν το σαλόνι.

Το ηλιόλουστο κεντρικό καθιστικό της μονοκατοικίας χρησιμοποιεί το πλακάκι τερακότας και το μάρμαρο για να “λάμψει”, ενώ οι νεοκλασικοί κίονες ολοκληρώνουν την αριστοκρατική όψη του.

Η τραπεζαρία βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο, στον οποίο κυριαρχεί το σκουρόχρωμο ξύλο.

Η κουζίνα της οικίας αγγίζει το επίπεδο πεντάστερου εστιατορίου, με την oversized μαρμάρινη νησίδα να “κλέβει” την παράσταση.

Το master υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει αρκετούς χώρους, με το ξύλο στο δάπεδο και την κεκλιμένη οροφή να κυριαρχούν στο χώρο, ενώ οι καμάρες στις εισόδους παίζουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο master μπάνιο έχει χρησιμοποιηθεί μια neutral χρωματική παλέτα, με το μάρμαρο να δίνει το βασικό τόνο και γύρω του το μπεζ να ολοκληρώνει την εικόνα.

Και το movie theater ακολουθεί την αισθητική του υπόλοιπου σπιτιού, με τις κλασικές νότες να είναι διάσπαρτες στο χώρο.

Η ειδυλλιακή πισίνα της μονοκατοικίας είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το μαροκινό στυλ.

Το νέο ιδιωτικό γήπεδο τένις της Kendall Jenner.

And More