Kim Cattrall: Το πιο… Sex & the City νεοϋορκέζικο διαμέρισμα της διάσημης ηθοποιού

Ποιος δεν έχει λατρέψει την τολμηρή και… spicy Samantha Jones, την PR manager και sex symbol του Sex & the City και δεν έχει γελάσει με τις αποστομωτικές ατάκες της πρωταγωνίστριας της πιο δημοφιλούς αμερικανικής σειράς των τελευταίων ετών! Συνηθισμένη να περιτριγυρίζεται από ακριβά αντικείμενα και πολυτελή διακόσμηση στα σπίτια που κατά καιρούς διέμενε, η επιτυχημένη Samantha είχε άμεση επαφή με τις πιο elegant τάσεις του interior design! Πόσο απέχει άραγε η ηθοποιός Kim Cattrall που ενσάρκωσε για μια δεκαετία την εκκεντρική και κατά καιρούς προκλητική Samantha; Όπως αποδεικνύει το υπερπολυτελές διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη… καθόλου! Μάλιστα, η διάσημη πρωταγωνίστρια που άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της και φωτογραφήθηκε στους αγαπημένους χώρους της, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χλιδή και την “ακριβή” ζωή του ρόλου που θα την ακολουθεί σε όλη την καριέρα της!

Μετά το τέλος της τηλεοπτικής σειράς η Kim Cattrall αποφάσισε να επενδύσει σε ένα νέο σπίτι με το οποίο δηλώνει πως “ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά”! Μέρος ενός κτιρίου που στέκεται στην Park Avenue από το 1929, το διαμέρισμα της ηθοποιού χρειάστηκε ολική ανακατασκευή, πάντα σύμφωνα με το γούστο και τις προσθήκες της Cattrall, από το σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Tony Ingrao! Οι οροφές “ψήλωσαν”, οι χώροι “άνοιξαν”, η διαρρύθμιση άλλαξε, ώστε το σπίτι να μετουσιωθεί στο όνειρο της αγαπημένης… Samantha! Το διαμέρισμα που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, κουζίνα, κεντρική “σάλα”, επίσημη τραπεζαρία και φουαγιέ χρειάστηκε σχεδόν ένα χρόνο προκειμένου να ολοκληρωθεί! Μέσα σε αυτό το διάστημα η ηθοποιός ταξίδεψε με τον Ingrao σε όλη την Ευρώπη για να “ξεθάψουν” θησαυρούς από γκαλερί, αλλά και υπαίθριες αγορές (!), ενώ πολλά από τα αντικείμενα που έχουν διακοσμήσει το σπίτι προέρχονται από κορυφαίους οίκους δημοπρασιών, όπως οι Sotheby’s και Christie’s!

Ο… αέρας που θέλησε να δώσει η Kim Cattrall στο διαμέρισμά της -και το κατάφερε- είναι εκείνος του παλιού Hollywood, με τη φινέτσα, την πολυτέλεια, αλλά και τη θηλυκή αύρα που χαρακτήριζε τη “χρυσή” εποχή της έβδομης τέχνης! Παράλληλα, στοιχεία της contemporary art έχουν ενσωματωθεί στο interior, όπως ο υπερμεγέθης “γυμνός” πίνακας ζωγραφικής που κυριαρχεί στο σαλόνι, αλλά και τα ασπρόμαυρα γυμνά που κοσμούν τους τοίχους του υπνοδωματίου της. Και για να προσθέσει την… απαραίτητη ανδρική χροιά που ίσως λείπει από τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού, η Cattrall επέλεξε να ονομάσει το δεύτερο υπνοδωμάτιο- ξενώνα “the monkey room” και να αφιερώσει όλη τη διακόσμηση στο safari στυλ, με έντονο καφέ χρωματισμό και murals που απεικονίζουν -τι άλλο;- πιθήκους!

Παρακάτω μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο φινετσάτο και άκρως θηλυκό διαμέρισμα της Kim Cattrall και να θυμηθείς πόσο σου έχει λείψει να τη βλέπεις στην τηλεόρασή σου!

Ο υπερμεγέθης πίνακας σύγχρονης τέχνης “μεσουρανεί” στη διακόσμηση του σαλονιού και κλέβει τις εντυπώσεις.

Η τραπεζαρία κυριαρχείται από τους καθρέφτες, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη και η ίδια.

Στο art deco υπνοδωμάτιο της Kim Cattrall έχουν χρησιμοποιηθεί ροζ αποχρώσεις και πολλαπλές υφάνσεις που δημιουργούν μοναδικό layering.

Το πιάνο με ουρά που κοσμεί μία από τις γωνίες του σαλονιού.

Το… αρρενωπό “the monkey room”.
Το φουαγιέ του διαμερίσματος “φιλοξενεί” έναν ακόμη πίνακα σύγχρονης τέχνης.

Ο χάλκινος φοίνικας, οι χρυσές αποχρώσεις και η ώχρα στο σαλόνι αποπνέουν αέρα παλιού Hollywood.

Το σαλόνι του σπιτιού είναι διακοσμημένο με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ ο πολυτελής πολυέλαιος ήρθε κατευθείαν από υπαίθριο παζάρι τους Παρισιού.

And More