Kourtney και Khloe Kardashian: Αυτή είναι η πολυτελής μεζονέτα τους στο Μαϊάμι!

Η πολυτελής μεζονέτα της Kourtney και της Khloe Kardashian που… πρωταγωνίστησε στο reality “Kourtney & Khloé Take Miami” βγαίνει στο σφυρί για περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια. Και φυσικά έπρεπε να βγει στην αγορά για να ρίξουμε μια ματιά στους πολυτελείς χώρους που οι αδελφές Kardashian άπλωσαν τα κορμιά τους όσο έμειναν στο Miami για τις ανάγκες των γυρισμάτων του show τους!
Το πολυτελέστατο οίκημα διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται μια διασημότητα, plus μοναδική θέα στον Ατλαντικό και άμεση πρόσβαση σε μια μεγαλειώδη παραλία!


Και ας ξεκινήσουμε από την πισίνα παρέα με το γειτονικό τζακούζι με θέα τον ωκεανό και το άπειρο!


Η κατοικία που θα πουληθεί επιπλωμένη, διακοσμήθηκε από τον Jalan Jalan ενώ την αρχιτεκτονική επιμέλεια του χώρου έχει η L2L Design Architects.


Η κουζίνα (μικρή για τα δεδομένα του σπιτιού αφού οι αδελφές Kardashian μόνο για τη μαγειρική τους δεν φημίζονται!) είναι τόση όση, όπως λέει η έκφραση, και φυσικά με επώνυμη υπογραφή στις ηλεκτρικές συσκευές.

Και η τραπεζαρία είναι αναλογικά μικρή αλλά το χρυσό χρώμα που κυριαρχεί στη διακόσμηση της δίνει την πολυτέλεια που της αρμόζει.


Αυτή είναι μία από τις κύριες κρεβατοκάμαρες που φυσικά έχουν θέα στον ωκεανό, ενώ στον “ουρανό” του κρεβατιού κρύβεται η τηλεόραση η οποία κατεβαίνει για τις ανάγκες των ενοίκων.


Το γκρι-λευκό μάρμαρο είναι χαρακτηριστικό στα μπάνια και φυσικά η θέα στο Μαϊάμι.


Η δεύτερη κύρια κρεβατοκάμαρα είναι λίγο μικρότερη όμως δεν υστερεί σε τίποτα σε θέα και ανέσεις!


Και φυσικά έχει το δικό της μπάνιο με θέα στην παραλία.

And More