Kris Jenner: Μετακόμισε απέναντι από την Kim και τον Kanye και ο λόγος είναι αυτό το εκπληκτικό σπίτι

Με πολλαπλά ακίνητα να είναι καταγεγραμμένα στο όνομά της και μια σειρά από διαφορετικές τοποθεσίες, πάντα στην περιφέρεια από τις περιοχές Calabasas και Hidden Hills), η πιο διάσημη μητέρα των τελευταίων ετών αποφάσισε να αποκτήσει άλλη μία πολυτελή μονοκατοικία! Αυτή τη φορά, όμως, μπορεί να επέλεξε έναν γνώριμο προορισμό, δηλαδή το προάστιο Hidden Hills στο los Angeles, ωστόσο η τοποθεσία είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά, μιας και το ολοκαίνουριο σπίτι της βρίσκεται ακριβώς απέναντι από από την κατοικία της κόρης της, Kim και του συζύγου της Kanye! Ο λόγος, φυσικά, για τη… μήτηρ φαμίλια, Kris Jenner, η οποία μόλις πρόσθεσε άλλη μία ιδιοκτησία στην ήδη τεράστια περιουσία της και μάλιστα αξίας 9,925 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η μονοκατοικία της τηλεπερσόνας και επιχειρηματία, Kris, αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια και επτά μπάνια, ενώ αγγίζει τα 873 τ.μ. σε μια συνολική έκταση 5180 τ.μ.! Χτισμένο το 2016, το εκπληκτικό σπίτι που είναι κατασκευασμένο σε open plan διάταξη, ενώ διαθέτει ακόμη μία επίσημη και elegant τραπεζαρία με εμφανή καταψύκτη κρασιών, ένα lounge room με δικό του μπαρ, ένα home theater, ενώ η master κρεβατοκάμαρα πέρα από το πελώριο en suite μπάνιο, περιλαμβάνει και ξεχωριστή ιδιωτική γκαρνταρόμπα!

Στο interior design, τα πάντα “φωνάζουν” φινέτσα και κομψότητα -προς το παρόν, τουλάχιστον, αφού οι μεγάλες τζαμαρίες, σε συνδυασμό με τα δρύινα πατώματα που επενδύουν όλους τους χώρους, αλλά και τα contemporary έπιπλα δίνουν το στίγμα της προσεγμένης και chic πολυτέλειας! Γήινες αποχρώσεις και “ζεστές” υφές κυριαρχούν σε όλα τα κοινόχρηστα δωμάτια, ενώ και στους ιδιωτικούς χώρους συνεχίζεται η… επέλαση του stylish coziness! Και στους εξωτερικούς χώρους, όμως, η ειδυλλιακή πισίνα είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς στον κήπο, ενώ ένα εξωτερικό σπα χωρητικότητας 10 ατόμων, καθώς και BBQ lounge, συμπληρώνουν την εικόνα του εκτενούς κήπου! Η συνολική γεύση που αφήνει αυτό το εκπληκτικό δείγμα σύγχρονου design είναι φυσικά η σύνδεση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, χάρη στις πολλαπλές τζαμαρίες, αλλά και την προσεκτική διακόσμηση!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια γεύση από το νέο απόκτημα της διασημότερης μαμάς της showbiz!

Το μονοχρωματικό layering είναι το στοιχείο που κυριαρχεί στο κεντρικό σαλόνι του σπιτιού, με το ξύλο και τις αποχρώσεις του ανθρακί και του μπεζ να είναι τα βασικά σημεία αναφοράς.

Η επίσημη τραπεζαρία διατηρεί τις χρωματικές επιρροές του υπόλοιπου σπιτιού, με το ξύλο να παίζει και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ οι πολυτελείς υφές συμπληρώνουν την εικόνα.

Η open plan κουζίνα της Kris διαθέτει luxurious ηλεκτρικές συσκευές, ενώ ο contemporary χαρακτήρας της κατασκευής είναι διάχυτος σε όλη την έκτασή της.

Η “καθημερινή” τραπεζαρία που συνοδεύει την κουζίνα κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τα φυσικά υλικά να είναι και πάλι βασικό στοιχείο στην εικόνα της.

Το home theater της μονοκατοικίας είναι φτιαγμένο με προσωπικό στυλ, αφού λείπουν οι… κλασικές πινελιές, που αντικατασταθεί με stylish και cozy καναπέδες.

Το lounge room για τις προσωπικές χαλαρωτικές στιγμές της Kris διαθέτει άπλετο φυσικό φως, αναπαυτικούς καναπέδες και ένα ολόδικό του μπαρ.

Το master υπνοδωμάτιο κυριαρχείται από τις πολυτελείς υφές, ενώ οι αποχρώσεις και εδώ κινούνται σε ήσυχους και φίνους τόνους της φυσικής παλέτας.

Το ολοκαίνουριο en suite μπάνιο της Kris Jenner φημολογείται πως είναι μεγαλύτερο από το… διαμέρισμά μου!

Το εξωτερικό lounge στη βεράντα του σαλονιού “βλέπει” απευθείας στην ειδυλλιακή πισίνα του σπιτιού, ενώ η βλάστηση του κήπου είναι τουλάχιστον… αποστομωτική.

Πανοραμική λήψη της συνολικής ιδιοκτησίας της Kris Jenner.

And More