Marilyn Monroe: Αυτό είναι το πολυτελές διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη!

Ακόμα και πολλά χρόνια μετά το θάνατό της, η Μέριλιν Μονρόε εξακολουθεί να συναρπάζει και πραγματικά ό,τι έχει αγγίξει έγινε χρυσός! Η ταραχώδης ζωή της μεγάλης αυτής σταρ απασχόλησε και απασχολεί ακόμη και σήμερα τον πλανήτη και κάθε τι που την αφορά γίνεται ανάρπαστο!
Αυτή τη φορά έρχεται στο φως το διαμέρισμα στο Upper East Side που η Μέριλιν συνήθιζε να μένει όταν βρισκόταν στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα που αποκαλούσε “το καταφύγιό” της όμως στην πραγματικότητα δεν ήταν δικό της. Ανήκε στο φωτογράφο της και πολύ στενό της φίλο Milton Greene. O Greene υπήρξε ο πιο δικός της άνθρωπος, αναδείχτηκε μέσα από τη Μονρόε και οι φωτογραφίες που της τράβηξε είναι πλέον ιστορικές. Μάλιστα μαζί ίδρυσαν μια εταιρεία παραγωγής που έκανε δύο ταινίες ενώ η Μονρόε για 4 χρόνια έζησε στο σπίτι του Greene στο Κονέτικατ μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του. Ο Greene διέθετε και το πολυτελές του διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη προκειμένου να μένει εκεί η Μονρόε όταν το ήθελε. Οι δρόμοι τους χώρισαν όταν η Μονρόε παντρεύτηκε το συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ, ο οποίος ζήλευε παθολογικά τη σχέση της με τον Greene και έτσι τους απομάκρυνε.


Ο Milton Greene με την Monroe στη φάρμα του στο Κονέτικατ. Ο Greene ήταν από τους πιο κοντινούς ανθρώπους της μεγάλης σταρ.

Το διαμέρισμα αυτό σήμερα έχει ανακαινιστεί διατηρώντας αρκετή χολυγουντιανή λάμψη και πολλά ενθύμια εκείνης της εποχής (δεν διευκρινίζεται φυσικά τι ακριβώς έχει διατηρηθεί ανέπαφο από τότε) και νοικιάζεται προς 27,500 δολάρια το μήνα σε όποιον μπορεί να τα διαθέσει! Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!


Η πρόσοψη του κτιρίου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα


Η κουζίνα διαθέτει ένα ασπρόμαυρο πάτωμα με κόκκινα ντουλάπια που θυμίζουν έντονα εποχές ροκ εν ρολ.


Το σαλόνι έχει κλασική επένδυση με σκούρο ξύλο και δερμάτινους καναπέδες.


Μια επιβλητική σκάλα οδηγεί στον πάνω όροφο.


Το μπάνιο είναι ίσως το πιο γκλαμ δωμάτιο του σπιτιού. Μαύρο μάρμαρο και ταπετσαρία που αρμόζει σε μια σταρ!


Τι μπαλκόνι έχει θέα ειρηνική και γαλήνια, ιδανική για απομόνωση.


Και αυτή η ξύλινη γωνιά όμως ήταν ιδανική για να χαλαρώνει ένα ίνδαλμα όπως η Μέριλιν!

And More