Mary-Kate Olsen-Olivier Sarkozy: Αυτό είναι το νέο, πολυτελές σπίτι τους!

Αφού τάραξαν τα νερά με το εντελώς απροσδόκητο ειδύλλιό τους μιας και τους χωρίζουν περίπου 17 χρόνια (εκείνη 30, εκείνος 47), η Mary-Kate Olsen και ο Olivier Sarkozy, ετεροθαλής αδελφός του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, παντρεύτηκαν μετά από μια σχέση 4 χρόνων στο Μανχάταν όπου και ζουν. Ο γάμος έγινε το Νοέμβριο του 2015 σε πολύ στενό κύκλο και το ζευγάρι συνέχισε τη ζωή του, με την Mary-Kate να ασχολείται με τη μόδα και τον Ολιβιέ να συνεχίζει τις τραπεζικές του δραστηριότητες.

Το νέο είναι ότι ζευγάρι αγόρασε μια πολυτελεστάτη κατοικία στη Νέα Υόρκη καταβάλλοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων και έκτασης περίπου 800 τετραγωνικών στην περιοχή Τurtle Bay Garden της Νέας Υόρκης, που πλέον είναι η βάση τους. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, επτά τζάκια, ασανσέρ, γκαράζ και όλα τα πολυτελή κομφόρ αλλά και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που μόνο η ιδιόμορφη προσωπικότητα της Mary-Kate Olsen θα μπορούσε να δικαιολογήσει.

Με άλλα λόγια, μπορεί η Mary-Kate να ξεσπίτωσε τον Olivier από την πατρίδα του, τη Γαλλία, αλλά το κοινό τους σπίτι μόνο αμερικάνικο δεν είναι σαν τεχνοτροπία, κάτι που το διαπιστώνει κανείς και από τις φωτογραφίες! Και επιπλέον φαίνεται να έχει χώρο και για τα δύο παιδιά του Olivier από τον προηγούμενο γάμο του αλλά και για τα παιδιά που ενδεχομένως θα θελήσουν να αποκτήσουν μαζί!


Η εκπληκτική αυτή κατοικία έχει πάρα μα πάρα πολλά παράξενα στοιχεία, σε σχέση με τις πολυτελείς κατοικίες που συνήθως αγοράζουν οι πλούσιοι και διάσημοι. Φυσικά είναι τεράστια και πολυτελής σε μια πολύ καλή γειτονιά της Νέας Υόρκης αλλά: η κατοικία χρονολογείται από το 1920. Ανήκει σε ένα συγκρότημα 20 πολυτελών κατοικιών που μοιράζονται τον ίδιο κήπο και κοινόχρηστο χώρο (κάτι πολύ συνηθισμένο, όμως, στα γαλλικά συγκροτήματα κατοικιών).


Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι τα πανύψηλα ταβάνια του (φτάνουν σχεδόν τα 7 μέτρα!) που θυμίζουν έντονα τα γαλλικά παλάτια και αρχοντικά.


Το ακόμη εκπληκτικότερο είναι ότι στα ταβάνια είναι χαραγμένα ή ζωγραφισμένα γαλλικά ρητά, ίσως για να μπορεί ο Ολιβιέ να νιώθει σαν στο σπίτι του!


Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ο ζωγράφος David Deutsch γι’ αυτό και η κατοικία είναι γεμάτη καλλιτεχνικές λεπτομέρειες.


Η κατοικία διαθέτει ένα εκπληκτικά παράξενο δωμάτιο γεμάτο με καθρέφτες!


Ακόμα πιο σπάνιο για τη Νέα Υόρκη, το πολυτελές σπίτι διαθέτει δικό του ιδιωτικό κήπο με συντριβάνι αλλά και πισίνα στην οροφή.


Οι καμάρες στην πρόσοψη επίσης θυμίζουν έντονα γαλλική τεχνοτροπία.

And More