Meg Ryan: Προς πώληση το υπερπολυτελές διαμέρισμά της στο Σόχο

Ποιος δεν γνωρίζει την America’s sweetheart Meg Ryan ή δεν τη θυμάται στην κορυφαία σκηνή ανθολογίας από την αγαπημένη ρομεντί “Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι”; Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν και η άλλοτε “ερωτοχτυπημένη” και γλυκιά Ryan να μην μονοπωλεί πλέον τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει σταματήσει να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές του Hollywood, αλλά η αξιολάτρευτη ηθοποιός ξέρει ακόμα πώς να μας κάνει να… καρδιοχτυπάμε, αυτή τη φορά με τις διακοσμητικές και όχι τις υποκριτικές ικανότητές της!

Η διάσημη ηθοποιός μόλις την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να βγάλει προς πώληση το σπίτι της στο Σόχο της Νέας Υόρκης για 10,9 εκατομμύρια δολάρια (!) και να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το μοναδικής αισθητικής loft της! Χτισμένο σε ένα κτίριο του 1800, το κλασικό και ταυτόχρονα cozy και σύγχρονο διαμέρισμα κυριαρχείται από το μαύρο ξύλινο πάτωμα, τις τεράστιες μπαλκονόπορτες -13 στον αριθμό!- και τις πανύψηλες παριζιάνικου ρυθμού πόρτες που αγγίζουν την οροφή. Με έκταση 380 τ.μ., το νεοκλασικό loft της Meg Ryan διαθέτει πέρα από τους μεγαλειώδεις κοινόχρηστους χώρους που “λούζονται” από το φυσικό φως, ένα master υπνοδωμάτιο με οκτώ ντουλάπες γκαρνταρόμπας, ένα πολυτελές master μπάνιο σε ασπρόμαυρους vintage τόνους, media room για χαλάρωση και διασκέδαση, english style τραπεζαρία μέσα στην “αχανή” κουζίνα και ειδικά διαμορφωμένο χώρο γραφείου με ιδιαίτερη mix & match διακόσμηση.

Οι τοίχοι του σπιτιού καταφέρνουν να δώσουν τον παλμό σε κάθε χώρο, αφού πέρα από την κυρίως λευκή τους απόχρωση που λειτουργεί… ηρεμιστικά, οι υφές τους αλλάζουν από δωμάτιο σε δωμάτιο. Σε αρκετά σημεία κοσμούνται από εκτεθειμένο λευκό τούβλο, αλλού “φορούν” ανεπαίσθητης off white απόχρωσης floral ταπετσαρία, στο υπνοδωμάτιο επικρατεί το κατάλευκο χρώμα, ενώ στην τραπεζαρία το σκηνικό αλλάζει τελείως, αφού οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με μαύρο ξύλο από πάνω έως κάτω!

Πάρε μια ιδέα από το υπερπολυτελές loft της Meg Ryan στις παρακάτω φωτογραφίες, αν θέλεις να δεις πώς μοιάζει ένα σπίτι 10,9 $ εκατομμυρίων!

Το νεοκλασικό καθιστικό του διαμερίσματος με τις αρχοντικές κολώνες και τις εξωτερικές “lofty” σωληνώσεις στο ταβάνι.

Το master υπνοδωμάτιο κινείται σε ελαφρώς nordic ρυθμούς, με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί.

Το master μπάνιο της Meg Ryan είναι ένα… κομψοτέχνημα, με την ασπρόμαυρη ψηφίδα, το μάρμαρο και τις μεταλλικές σωληνώσεις να δίνουν μεικτές διακοσμητικές κατευθύνσεις.

Η english style κουζίνα με την… καθημερινή τραπεζαρία.

Απέραντος διάδρομος με πάγκο κάτω από τα πολυάριθμα παράθυρα του loft.

Στο γραφείο του σπιτιού το νεοκλασικό στυλ συναντά το easy living και το ethnic.

And More