Mila Kunis και Ashton Kutcher: Αυτό είναι το ολοκαίνουριο beach house που μόλις αγόρασαν στη Santa Barbara

Μπορεί να γνωρίστηκαν πριν από 19 ολόκληρα χρόνια στο σετ του That ’70s Show όπου συμπρωταγωνιστούσαν, όταν εκείνη ήταν ακόμα 14 ετών και εκείνος 20, αλλά χρειάστηκε αρκετός χρόνος για να καταλήξουν να ζουν πλέον το… happily ever after! Το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood μάλιστα ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους, μιας και πιο ερωτευμένοι από ποτέ καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ οι καριέρες τους διανύουν μία από τις καλύτερες φάσεις τους! Και για να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους, αποφάσισαν να προσθέσουν άλλη μία έπαυλη στην… περιουσία τους! Ο λόγος για τη Mila Kunis και τον Ashton Kutcher που μόλις αγόρασαν το ολοκαίνουριο σπίτι τους στην περιοχή Carpinteria της Santa Barbara έναντι 10 εκατομμυρίων δολαρίων!

Η πολυτελής μονοκατοικία των δύο διάσημων ηθοποιών βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων ωρών από το σπίτι που διατηρούν στο Beverly Hills, ωστόσο η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής έγινε με βάση την “απόσταση” από τα φώτα της δημοσιότητας! Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς που λατρεύουν τη θάλασσα διάλεξαν το νέο σπίτι τους να βρίσκεται δίπλα στις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού, με πανοραμική θέα που κόβει την… ανάσα! Το τροπικό beach house της οικογένειας Kunis- Kutcher αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και μεγάλους open plan κοινόχρηστους χώρους, ενώ εκτείνεται σε δύο ορόφους συνολικής έκτασης 288 τ.μ.! Παράλληλα, διαθέτει και ένα μικρότερο σπιτάκι που λειτουργεί και ως ξενώνας.

Πιστοί στο casual και cool στυλ που διακρίνει τους δύο πρωταγωνιστές του κινηματογράφου, επέλεξαν η νέα κατοικία τους να έχει το “χαλαρό” design που ταιριάζει άψογα στην παραθαλάσσια τοποθεσία του, με τα δρύινα πατώματα να κυριαρχούν σε όλους τους χώρους, ενώ οι οροφές είναι επενδυμένες με κατάλευκο “ναυτικό” ξύλο, δίνοντας ακόμη πιο coastal χροιά στη διακόσμηση! Τα πελώρια παράθυρα από την κορυφή έως το πάτωμα προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, ενώ οι φοίνικες που περιβάλλουν τη μονοκατοικία λειτουργούν και ως ένα είδος διακοσμητικού… background, αφού είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς κοιτάζοντας από τις τζαμαρίες! Το λευκό, το μπλε και το γκρι του πάγου είναι τα βασικά χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί στο interior design, ενώ τα φυσικά υλικά παίζουν πρωταγωνιστικό “ρόλο” σε όλους τους χώρους, με το παλαιωμένο ξύλο και την ψάθα να ξεχωρίζουν, και κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο σε όλο το σπίτι είναι οι… σανίδες του surf, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο “θαλασσινό” χαρακτήρα του!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια γεύση από το νέο απόκτημα της Mila Kunis και του Ashton Kutcher!

Η πρόσοψη της μονοκατοικίας όπως φαίνεται από την παραλία της Carpinteria.

Το κεντρικό σαλόνι του σπιτιού έχει άμεση θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ το “θαλάσσιο” στοιχείο κυριαρχεί στη διακόσμηση.

Η open plan κουζίνα “κινείται” σε λευκές αποχρώσεις, ενώ το ξύλο και η ψάθα παίζουν βασικό ρόλο στο interior.

Το tv room με τους μπλε καναπέδες είναι φτιαγμένες για περισσότερο ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης.

Το master υπνοδωμάτιο παραπέμπει σε κλασικό beach house, με τη θάλασσα να φαίνεται απευθείας από τα παράθυρα και τη σανίδα του surf να ολοκληρώνει το σκηνικό.

Το σπιτάκι- ξενώνας της μονοκατοικίας του ζεύγους είναι φτιαγμένο για να φιλοξενήσει μια ολόκληρη οικογένεια φιλοξενούμενων.

Το παιδικό υπνοδωμάτιο είναι “ντυμένο” στα λευκά, με τις κουκέτες να κυριαρχούν στο χώρο.

Ένα ακόμη από τα συνολικά έξι υπνοδωμάτια του σπιτιού, με ολόκληρο rattan καθιστικό να συμπληρώνει την πολυτελή εικόνα του.

Το ξύλινο deck της βεράντας με το bamboo lounge είναι φτιαγμένο για ειδυλλιακές στιγμές χαλάρωσης.

Κεντρικές φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image

And More