Minnie Driver: Το ολοκαίνουριο αρχοντικό “ράντζο” που μόλις απέκτησε στο Hollywood

Έγινε γνωστή στη δεκαετία του ’90 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τόσο στη μικρή, όσο και τη μεγάλη οθόνη! Με ρόλους που σημάδεψαν την καριέρα της και πλάι σε μεγάλους πρωταγωνιστές του αμερικανικού κινηματογράφου, η Minnie Driver προκάλεσε αίσθηση σε βραβευμένες ταινίες, όπως το “Sleepers” με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αλλά και στο “Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ” με τους (πρωτοεμφανιζόμενους τότε) Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ. Φέτος, έχει κάνει μεγάλο comeback στην τηλεόραση όπου “κρατάει” τον κεντρικό ρόλο στη μεγάλη επιτυχία “Speechless”, τραβώντας για ακόμη μια φορά τα βλέμματα πάνω της και μάλιστα όχι μόνο λόγω των υποκριτικών δυνατοτήτων της, αλλά και για το αψεγάδιαστο διακοσμητικό στυλ στο σπίτι που μόλις απέκτησε στο Hollywood!

Η διάσημη Βρετανίδα ηθοποιός αποφάσισε πρόσφατα να μετακομίσει με την οικογένειά της σε μια “εξοχική” κατοικία του 1940 στα Hollywood Hills που πολλοί θα ζήλευαν! Με τη μητέρα της να είναι interior designer με μεγάλη πορεία στο χώρο του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων, δεν θα μπορούσε και η ίδια να μην είναι τουλάχιστον… εξοικειωμένη με τους κανόνες και τις τάσεις που κυριαρχούν στη διακόσμηση! Με μεράκι, γούστο, αλλά και τη βοήθεια του επίσης Βρετανού σχεδιαστή Peter Dunham, η ταλαντούχα Driver κατάφερε να μετατρέψει το “ράντζο” σε ένα πολυτελές και αρχοντικό σπίτι με boho πινελιές και χαρούμενα vibes!

Με δυνατές χρωματικές επιλογές, διαφορετικές υφάνσεις, vintage και country style αντικείμενα, metallics και bohemian chic διακοσμητικά, μάρμαρο, ψάθα, rattan, φυσικό ξύλο, ώχρες, εκκεντρικά κιλίμια και πολλή τέχνη, η μονοκατοικία της Minnie Driver μοιάζει να συνδυάζει όλα τα must do των τελευταίων χρόνων με μεγάλη επιτυχία! Το αποτέλεσμα είναι φυσικά ένας cozy και ταυτόχρονα αριστοκρατικός χώρος, με standards υψηλής αισθητικής και έντονη “προσωπικότητα”!

Τον κήπο του σπιτιού κοσμεί ένα ξύλινο, ρομαντικό κιόσκι, ιδανικό για το… απογευματινό τσάι της Βρετανίδας Minnie Driver, το οποίο επίσης είναι διακοσμημένο με πολύ γούστο, διατηρώντας το vintage χαρακτήρα της κατασκευής του! Εκεί βρίσκεται και η ειδυλλιακή πισίνα της μονοκατοικίας, που θυμίζει τη… γαλάζια λίμνη, ανάμεσα στα καταπράσινα δέντρα και την πλούσια βλάστηση της αυλής!

Για να ρίξεις μια ματιά στο πανέμορφο “ράντζο” της Minnie Driver, δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Την ξεχωριστή cobalt blue πόρτα της μονοκατοικίας “συνοδεύει” μια… εξωτική πολυθρόνα rattan!

Το κεντρικό σαλόνι του σπιτιού είναι “πλημμυρισμένο” στο φως και το χρώμα.

Στο μικρότερο καθιστικό της οικογένειας πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο πίνακας που έχει φιλοτεχνήσει η ίδια η ηθοποιός.

Η bohemian τραπεζαρία του σπιτιού συνδυάζει διαφορετικά διακοσμητικά ρεύματα, με έμφαση στα διαφορετικά υφάσματα.

Στο εκκεντρικό master υπνοδωμάτιο της ηθοποιού, η “πλούσια” ταπετσαρία σε συνδυασμό με τις πολλές και διαφορετικές υφές δημιουργούν έντονο layering.

Το παιδικό -αγορίστικο- υπνοδωμάτιο που κινείται επίσης σε εναλλακτικούς… ρυθμούς.

Το μεγαλοπρεπές κεντρικό μπάνιο του σπιτιού έχει αψεγάδιαστο στυλ.

Το ρομαντικό κιόσκι είναι “στολίδι” για τον κήπο της μονοκατοικίας.

Η… γαλάζια λίμνη της Minnie Driver.

And More