Miranda Kerr: Αυτό είναι το νέο της σπίτι!

Η Miranda Kerr αμέσως μετά την… “συνταξιοδότησή” της από Άγγελος της Victoria Secret δεν επαναπαύτηκε αλλά είναι πάντα στην επικαιρότητα μέσα από την ενασχόλησή της με τη μόδα. Προτεραιότητα στη ζωή της είναι φυσικά ο γιος που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, ηθοποιό Orlando Bloom, ο Flynn, όμως μας εξέπληξε όλους όταν ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε τον ιδρυτή του Snapchat και πολυεκατομμυριούχο Evan Spiegel, ποζάροντας με ένα τεράστιο δαχτυλίδι!

Λίγο καιρό αργότερα, σε μια εκπληκτική φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού Harper’s Bazaar αποκάλυψε και τη νέα της κατοικία, μια έπαυλη στο Μαλιμπού. Παρόλο που την έχει στην κατοχή της από το 2014, η απόφαση να μετοικήσει εκεί από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσε είναι σχετικά πρόσφατη και έγινε με γνώμονα όπως είπε το καλό του γιου της.
Άλλωστε το νέο της σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό του πρώην συζύγου της και πατέρα του Flynn στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα ακριβό σπίτι που όμως είναι αρκετά cosy και οικογενειακό για χάρη του μικρού!


Στην πισίνα του σπιτιού της με ένα μαγιό Hermès και ένα μοδάτο φουσκωτό φλαμίνγκο!


Η Κερ έχει γεμίσει το σπίτι της με κρυστάλλους όπως αυτοί οι ροζ στο πεύκο της αυλή της.


Το σπίτι της Κερ χτίστηκε το 1960. Το μοντέλο το ανακαίνισε διατηρώντας όμως στοιχεία από την παλιά κατασκευή


Χαρακτηριστικό είναι ότι σε κάθε γωνιά η Κερ έχει στολίσει ζωγραφιές και φωτογραφίες του γιου της πλάι σε μοντέρνα έπιπλα.


Εντυπωσιακή πόζα πάνω σε ένα διαφανές πιάνο στο σαλόνι της!


Η Kerr με τον αρραβωνιαστικό της Evan.

And More