Natalie Portman: Η ολοκαίνουρια βίλα της στη Santa Barbara που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει

Κρατώντας ένα Oscar και μια Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου στα χέρια της για την ερμηνεία της στη “σκοτεινή” κινηματογραφική ταινία “Black Swan” του Darren Aronofsky, αλλά και μετά την πρόσφατη υποψηφιότητά της από την Ακαδημία για την ενσάρκωση της Jackie Kennedy στην ομώνυμη ταινία του Pablo Larraín, η ταλαντούχα Natalie Portman τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως απολαμβάνει όχι μόνο την επαγγελματική επιτυχία της, αλλά και την οικογενειακή ευτυχία και προσωπική ολοκλήρωση! Η νεαρή ηθοποιός, μάλιστα, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια αγορά κατοικίας που πολλοί θα ζήλευαν και λίγοι θα είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν! Η υπερπολυτελής κατοικία, που είναι το νέο απόκτημα της διάσημης πρωταγωνίστριας και του συζύγου της, Benjamin Millepied, βρίσκεται στην περιοχή Montecito της Santa Barbara της California και έχει όλα όσα χρειάζεται για να θεωρηθεί “διαμάντι”!

Σε μια έκταση που αγγίζει τα 42 στρέμματα και με άμεση θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, η νεοαποκτηθείσα βίλα της Natalie Portman στοίχισε εξήμισι εκατομμύρια δολάρια, φτάνει τα 370 τ.μ. και έχει χτιστεί από το αρχιτεκτονικό γραφείο του διάσημου Barton Myers με έδρα τη Santa Barbara. Η κατασκευή που βασίζεται στο μέταλλο, το γυαλί και το μπετόν “κόβει” την ανάσα, ενώ η άγρια φύση που το περιβάλλει κάνει το σπίτι της Portman να μοιάζει με “όαση” πλάι στο κύμα! Η μοναδική τοποθεσία της πάνω σε λόφο δίνει στη μονοκατοικία το πλεονέκτημα να διαθέτει πανοραμική θέα 360 μοιρών, ενώ και ο κήπος θα μπορούσε να θεωρηθεί από μόνος του ένα κομμάτι της δασικής έκταση που το περικλείει!

Η νέα βίλα της διάσημης ηθοποιού, που διαθέτει ήδη μια πολυτελέστατη κατοικία στη γειτονιά του Los Feliz της California για εκείνη, το σύζυγο και τα δυο παιδιά τους, αποτελείται από τέσσερις κρεβατοκάμαρες, πέντε luxurious μπάνια και μια κουζίνα “κομψοτέχνημα”, με άφθονο χώρο για όλη την οικογένεια! Ταυτόχρονα, στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού περιλαμβάνονται η ειδυλλιακή πισίνα, ένας πέτρινος κήπος με πολλά δέντρα και μια τεράστια lounge έκταση με εξωτερικό τζάκι, πολλαπλά μονοπάτια με θέα στον ωκεανό, κουζίνα και μπαρ, αλλά και outdoor στεγασμένη τραπεζαρία!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο ολοκαίνουριο και υπερπολυτελές σπίτι της Natalie Portman!

Η είσοδος προς το εκπληκτικό σπίτι της Natalie Portman με τους πετρόχτιστους φράχτες και τα ειδυλλιακά μονοπάτια.

Το κεντρικό σαλόνι της μεγάλης πρωταγωνίστριας του κινηματογράφου ακολουθεί μια feel-good, boho αισθητική, απολύτως ταιριαστή με το γύρω περιβάλλον.

Η τραπεζαρία και το καθιστικό του σπιτιού έχουν άμεση θέα στον ωκεανό, ενώ ο διαχωρισμός εσωτερικού και εξωτερικού γίνεται με απίθανο flow.

Η open plan κουζίνα της βίλας δεν είναι μονάχα “ανοιχτή” προς τους υπόλοιπους χώρους του interior, αλλά και σε άμεση επαφή με το exterior της κατοικίας.

Στο ιδιωτικό lounge- βιβλιοθήκη της μονοκατοικίας κυριαρχούν οι γήινοι τόνοι και η cozy διάθεση.

Το master υπνοδωμάτιο είναι η επιτομή της φινέτσας, με τη μπανιέρα να βρίσκεται μέσα στο χώρο και τη θέα να “κόβει” την ανάσα.

Μία από τις μικρότερες κρεβατοκάμαρες του σπιτιού, όπου η θέα κυριαρχεί για ακόμη μια φορά.

Το ξύλινο εξωτερικό lounge του σπιτιού.

Η πισίνα της μονοκατοικίας είναι κατασκευασμένη επίσης με μπετόν, εντείνοντας την contemporary αισθητική όλου του χώρου.

Εξωτερική άποψη του νέου σπιτιού της Natalie Portman και της οικογένειάς της.

And More